Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σήκωσαν τις κούπες τους Θύελλα, Ωρωπός και Παλιάμπελα (φώτο-vid)

Πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 20:00 στο ξενοδοχείο MARGARONA ROYAL HOTEL στην Πρέβεζα, η ετήσια εκδήλωση της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας (Δείτε ΕΔΩ)

Εκτός από τις βραβεύσεις που πραγματοποιήθηκαν, απονεμήθηκαν επίσης Κύπελλα στους Πρωταθλητές Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας, αγωνιστικής περιόδου 2017-18 ΠΑΣ Δόξα Ωρωπού και ΠΑΣ Θύελλα 2015, ενώ Κύπελλα Ήθους πήραν οι ομάδες ΠΑΣ Παλιάμπελα και ΠΑΣ Θύελλα 2015.

Από την ομάδα του ΠΑΣ Θύελλα 2015 το Κύπελλο του Πρωταθλητή της Β ΕΠΣ Π-Λ(Α Όμιλος) αγων. περιόδου 2017-2018 παρέλαβε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας κ. Θανάσης Γότσης, ενώ το Κύπελλο Ήθους παρέλαβε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Σπύρος Χαιδάκης.

Το Κύπελλο του Πρωταθλητή της Β ΕΠΣ Π-Λ(Β Όμιλος) αγων. περιόδου 2017-2018 παρέλαβε και η ομάδα της Δόξας Ωρωπού με τον Πρόεδρο  κ. Γιάννη Σπυράκο και τον αρχηγό της ομάδας Κωνσταντίνο Μαντούση.

Κύπελλο Ήθους παρέλαβε και η ομάδα του ΠΑΣ Παλιάμπελα με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Ρούσο Απόστολο και τους ποδοσφαιριστές Νάκα, Ντάλλα, Δόση και Bushi.

 

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την κοπή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.