Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Έμειναν στο «Χ» Μύτικας και Κρανιά

Διεξήχθη σήμερα Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 και ωρα 15:00 στο γήπεδο Μύτικα ο αγώνας της 15ης αγωνιστικής του Β Ομίλου της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον γηπεδούχο Α.Ο Μύτικα και τον ΠΑΣ Κρανιά, με τις δυο ομάδες να έρχονται ισόπαλες και να μοιράζονται τους βαθμούς της αγωνιστικής με τελικό σκορ 1-1.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το σκορ άνοιξαν πρώτοι οι γηπεδούχοι όταν στο 19’ ο Οικονόμου κέρδισε το πέναλτι με τον Νόβα Αλέξανδρο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να γράφει το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι σε μια εκτέλεση κόρνερ και την μπάλα να περνάει από πολλούς παίχτες του Μύτικα, έφτασε στα πόδια του Νταλαγιάννη στο 40’  όπου την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1 του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δυο ομάδες δεν είχαν καμία ηρεμία στον αγωνιστικό χώρο παίζοντας δυνατό ποδόσφαιρο, με τον διαιτητή του αγώνα να καταλογίζει πολλά φάουλ και στις δυο πλευρές και το σκορ να παραμένει στο 1-1 έως το τέλος του αγώνα.

Διαιτητής: ΠΑΤΣΗΣ Ι.

Βοηθοί: ΠΑΠΠΑΣ Φ. – ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ Ε.

Α.Ο. ΜΥΤΙΚΑΣ (ΒΕΡΜΠΗΣ): ΝΟΒΑΣ, ΚΟΥΚΑΪ, ΚΑΤΩΓΙΑΝΝΗΣ, ΝΟΒΑΣ, ΜΥΤΙΚΑΣ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ, ΠΑΛΑΤΖΑΣ, ΒΕΡΜΠΗΣ, ΟΥΤΣΚΟΥΝΗΣ, ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΚΑΤΣΑΝΟΣ, ΝΤΙΤΣΟΣ, ΝΤΙΤΣΟΣ, ΜΑΣΟΝ, ΝΙΤΣΑΣ, ΡΑΠΤΗΣ.

ΠΑΣ ΚΡΑΝΙΑ (ΖΩΤΟΣ): ΚΑΤΣΑΝΟΣ, ΜΠΑΡΜΠΑΤΗΣ, ΔΗΜΟΣ, ΝΙΧΩΡΙΤΗΣ, ΜΑΛΕΣΚΟΣ, ΧΑΛΚΗΣ, ΝΤΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΡΚΟΥ, ΜΑΡΚΟΣ, ΜΑΡΟΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ:ΝΤΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΛΕΣΚΟΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΝΑΚΚΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΩΤΣΗΣ, ΔΡΑΚΟΣ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.