Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

«Διπλό» με αμφισβητούμενο πέναλτι για Βόλο κόντρα στον Καραϊσκάκη

Διεξήχθη σήμερα Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 15:00 στο Γήπεδο Αγίων Αναργύρων ο αγώνας της 16ης αγωνιστικής της Football League ανάμεσα στον γηπεδούχο Α.Ε. Καραϊσκάκη Άρτας και τον Βόλο ΝΠΣ με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το τρίποντο με τελικό σκορ 0-1.

Μπορεί ο Βόλος να είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αλλά ο Καραϊσκάκης στον σημερινό αγώνα υπερτέρησε τόσο στις φάσεις όσο και στην κατοχή της μπάλας, με το ματς να κρίνεται με ένα όχι τόσο καθαρό πέναλτι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 13΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Παναγιώτου, ο Γκαρσία Π. έκανε την γυριστή κεφαλιά και ανάγκασε το τερματοφύλακα της ομάδας του, Μπουργάνη, να διώξει με δυσκολία σε κόρνερ. Στο 14΄παλι ο Καραϊσκάκης είχε την ευκαιρία για γκολ με σουτ του Ψιάνου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον πορτιέρο του Βόλου να απομακρύνει σε κόρνερ. Στο 15΄ο Βόλος προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Καραϊσκάκη αλλά χωρίς αποτέλεσμα με σέντρα του Ντεντάκη, ο Γκαρσία Λ. πλάσαρε από κοντά με την μπάλα να φεύγει πολλά μέτρα πάνω από το οριζόντιο, ενώ στο 23΄αδύναμο σουτ του Ηλιόπουλου για τον Βόλο αλλά με τον Στεφανάκο να μπλοκάρει εύκολα με το σκορ να μένει στο 0-0.

Στο 30΄μετα από μια περίεργη φάση στην περιοχή του Καραϊσκάκη ο διαιτητής κ. Πουλικίδης έδειξε την άσπρη βούλα υπέρ του Βόλου, με τους παίκτες του Καραϊσκάκη να αντιδρούν στην απόφαση αυτή, μια απόφαση που κανείς τόσο στον αγωνιστικό χώρο αλλά και όσοι έβλεπαν τον αγώνα δεν κατάλαβαν. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκαρσία όπου ευστόχησε και έδωσε το προβάδισμα στο Βόλο σε 0-1 όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι ο Καραϊσκάκης ήταν μπροστά στην κατοχή αλλά και στις φάσεις με πρώτη στο 51΄οπου ο  Ψιάνος εκτέλεσε φάουλ, ο Τζιώρας έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 82΄ σουτ του Μπαντέ, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 84΄ σουτ του Βουκμίροβιτς μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Βόλου ΝΠΣ με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει νικητή το Βόλο με τελικό σκορ 0-1.

Διαιτητής: Πουλικίδης Κωνσταντίνος (ΕΠΣ Δράμας).

Α΄ Βοηθός: Τσακίρης Κωνσταντίνος (ΕΠΣ Δράμας).

Β΄ Βοηθός: Κουβαλάκης Παναγιώτης (ΕΠΣ Δράμας).

4ος Διαιτητής: Ματσούκας Μιχαήλ (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας).

ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Παναγιώτου, Καπίας (62΄ Μπαντέ), Ροντρίγκεζ, Παντίδος (88΄ Σερράνο), Μασούρας, Χούσος, Ψιάνος (72΄ Γυφτοκώστας), Βουκμίροβιτς, Τζιώρας.

Βόλος ΝΠΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Γκαλίτσιος, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Ουνγιαλίδης, Πέντα (88΄ Δόρης), Γκαρσία Π., Καμπαγέρο (80΄ Βασιλείου), Γκαρσία Λ. (55΄ Ν’ Γκουέμ), Ηλιόπουλος, Μάντζης.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.