Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Λευκή ισοπαλία για Ίωνες Αγ. Νικολάου και Α.Ε. Πρέβεζας (Φώτο)

Διεξήχθη σήμερα Κυριακή 03 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Αγίου Νικολάου ο αγώνας της 13ης αγωνιστικής του Α ομίλου της Β ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στους γηπεδούχους Ίωνες Αγίου Νικολάου και την φιλοξενούμενη Α.Ε. Πρέβεζας με το σκορ να μένει ισόπαλο στο 0-0.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και οι δυο ομάδες για 11 λεπτά δεν κατάφεραν να απειλήσουν και στο 12΄την πρώτη καλή φάση στον αγώνα είχε η ομάδα της Ένωσης, όπου μετά από σουτ η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 14΄πάλι οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να σκοράρουν με τον Γκουνέλα που πήγε να κρεμάσει τον Μόσχο αλλά με τον τερματοφύλακα του Αγίου Νικολάου να διώχνει με ευκολία. Στο 19΄οι Ίωνες προσπάθησαν να βρουν δίχτυα μετά από ατομική προσπάθεια του Σπανού αλλά με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να παραμένει το 0-0. Οι Ίωνες πάλι στο προσκήνιο και στο 27΄με κεφαλιά του Ζύγα αλλά με τον τερματοφύλακα της Α.Ε. Βαρδή να μπλοκάρει την μπάλα. Στο 33΄ο Σπανός βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα αλλά και εκεί ο Βαρδής έδιωξε ξανά παραμένοντας το 0-0. Την τελευταία επίθεση του πρώτου ημιχρόνου είχαν πάλι οι Ίωνες στο 42΄αλλα και εκεί πάλι ο πολύ καλός σήμερα Βαρδής είπε όχι, με τις δυο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με σκορ 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και με τις δυο ομάδες να θέλουν την νίκη αλλά με τα φάουλ να κλέβουν την παράσταση ενώ υπήρξαν και μικροδιαπληκτισμοί ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων. Την πιο καλή ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου είχαν οι Ίωνες στο 54΄με τον Πατρίκιο αλλά με τον Βαρδή και να είχε κατεβάσει τα ρολά από το τέρμα της Α.Ε. Πρέβεζας και σε αυτή τη φάση. Στο 90΄οι φιλοξενούμενοι έμειναν και με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Νταλάρδα με κόκκινη(δεύτερη κίτρινη),  αλλά με το σκορ να μένει στο 0-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ

ΒΟΗΘΟΙ: ΣΙΣΚΑΣ – ΠΑΤΣΗΣ

ΙΩΝΕΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΦΟΥΝΤΟΓΛΟΥ): ΜΟΣΧΟΣ, ΛΕΖΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΥΓΑΣ, ΦΟΥΝΤΟΓΛΟΥ, ΚΑΤΑΓΗΣ, ΣΠΑΝΟΣ, ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ, ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ, MECOLLI.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΣΟΥΜΠΟΥΛΗΣ, ΣΠΑΝΟΣ, ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΠΑΝΟΣ, ΗΛΙΑΔΗΣ.

Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ (ΜΠΕΚΑΣ): ΒΑΡΔΗΣ, ΤΑΣΣΗΣ, ΚΑΤΩΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΣΟΥΤΣΗΣ, DEDI T., ΣΠΑΝΟΣ, ΓΚΟΥΝΕΛΑΣ, ΚΩΣΤΗΣ, ΣΚΑΡΠΟΣ, ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ, ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΤΣΑΤΣΟΣ, ΒΑΝΙΩΤΗΣ, ΝΤΕΝΤΕΣ, ΣΚΑΡΠΟΣ, ΖΗΣΗΣ, ΝΤΕΝΤΗΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.