Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Εύκολο απόγευμα για Θρίαμβο Λούρου κόντρα στον Πάλαιρο

Εύκολο απόγευμα σήμερα Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 15:00 για τον Θρίαμβο Λούρου αφού επικράτησε στο γήπεδο Λούρου στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας του Α.Ο Παλαίρου με τελικό σκορ 6-0.

Οι παίχτες του Βασιλειάδη άνοιξαν το σκορ μόλις στο 1’ με τον Σιδέρη, με τον Ζάκκα στο 28’ να διαμορφώνει το 2-0 του ημιχρόνου. Στο 46’ ο Γκολάκος σκόραρε για το 3-0, ενώ ο ίδιος παίχτης στο 60’ διαμόρφωσε το 4-0. Ο Νταλάκας έστειλε και αυτός τη μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη στο 80’ για το 5-0, ενώ το τελικό 6-0 έκανε ο Καρίπογλου στο 85’.

Την επόμενη αγωνιστική ο Θρίαμβος Λούρου υποδέχεται στο γήπεδό του τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ΠΑΣ Πρέβεζα στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Διαιτητής: ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Κ.

Βοηθοί: ΖΩΤΟΣ Δ. – ΝΤΟΥΣΚΟΣ Σ.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ(Βασιλειάδης): ΒΑΡΕΛΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΜΑΡΓΕΤΗΣ, ΜΠΑΚΑΣ, ΓΟΓΟΛΟΣ, ΜΑΝΙΩΤΗΣ, ΓΚΟΛΑΚΟΥ, ΖΑΚΚΑΣ, ΣΙΔΕΡΗΣ, ΝΤΑΛΑΚΑΣ, ΚΟΛΙΟΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ, ΔΗΜΑΣ, ΠΑΝΟΥ, ΠΑΠΙΓΚΙΩΤΗΣ, ΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ, ΝΤΟΝΤΗΣ.

ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ(Στάχτιαρης): ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Σ., ΧΡΥΣΟΥΛΗΣ, ΤΣΑΚΑΛΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Κ., KUZO, ,ΜΠΑΤΣΟΣ, ΜΑΓΚΑΝΑΚΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ, PRINA, ΧΑΣΑΚΗΣ, KALEMI.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Β., ΣΤΑΧΤΙΑΡΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΥ, ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ, ΠΑΠΑΖΩΗΣ, ΖΕΡΒΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.