Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Μια νίκη και μια ήττα για τις μικτές της ΕΠΣ Π-Λ κόντρα στην ΕΠΣ Κέρκυρας

Διεξήχθησαν σήμερα Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 στο γήπεδο Λούρου οι αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής ΕΟ Κ16 και Κ14 της 5ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου ανάμεσα στις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας και της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Την αυλαία στον αγωνιστικό χώρο άνοιξε η Κ14 στις 12:30. Η ομάδα της ΕΠΣ Π-Λ άνοιξε το σκορ  στο 15΄με κεφαλιά του Κίτσιου Γ.  για το 1-0, όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο 40΄ο Ράμος βρέθηκε στην άσπρη βούλα για να εκτελέσει πέναλτι υπέρ της ΕΠΣ Π-Λ αλλά με την μπάλα να βγαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου παραμένοντας το 1-0. Στο 46΄ο Ντόμπρος από την ΕΠΣ Κέρκυρας έφερε το ματς στα ίσα (1-1) αλλά με τον Κίτσιο Χ. να κάνει  το 2-1 και να δίνει την νίκη στην ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΤΖΟΒΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΒΟΗΘΟΙ: ΤΣΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΠΑΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΕΠΣ Π-Λ (ΝΤΟΥΡΟΣ): ΛΕΣΙ, ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ(ΠΑΣΧΟΔΗΜΟΣ 65΄), ΚΙΤΣΙΟΣ, ΝΤΕΛΗΣ, ΛΟΥΠΑΣ(ΠΛΑΣΚΑΣΟΒΙΤΗΣ 42΄), ΡΑΜΟΣ, ΠΑΝΟΥ, ΛΑΜΠΡΟΥΣΗΣ, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ, ΚΙΤΣΙΟΣ, ΓΑΛΑΤΣΙΟΣ (ΤΣΑΒΑΡΑΣ 17΄).

ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: ΤΣΕΝΕΜΠΗΣ, ΚΑΤΕΧΗΣ, ΒΑΓΓΑΛΑΤΗΣ(ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ 52΄), ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΠΑΛΛΗΟΧΩΡΗΣ, ΚΥΡΟΛΑΡΗ, ΝΕΡΙΑΝΟΣ(ΤΣΙΑΒΟΣ 52΄), ΝΤΟΜΠΡΟΣ(ΒΡΥΩΝΗΣ 67΄), ΝΤΕΛΗΣ, ΜΕΞΑΣ(ΨΑΡΡΑΣ 67΄).

Στις 14:30 ξεκίνησε ο αγώνας της Κ16, με το πρώτο ημίχρονο να μην έχει καλές φάσεις για καμία από τις δυο ομάδες  αλλά με την Κέρκυρα να υπερτερεί στην κατοχή της μπάλας,  με το σκορ να μένει στο 0-0 έως την λήξη του 1ου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ίδιο σκηνικό και από τις δυο ομάδες και με το σκορ να παραμένει στο 0-0 μέχρι το 54′ όπου ο Βλασέρος για την ΕΠΣ Κέρκυρας διαμόρφωσε το 0-1 και στο 61΄ο Λάζαρης σκόραρε για το 0-2 όπου ήταν και το σκορ του αγώνα με νικήτρια την ομάδα της ΕΠΣ Κέρκυρας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΝΕΟΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΒΟΗΘΟΙ: ΤΣΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΠΑΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΕΠΣ Π-Λ (ΝΤΟΥΡΟΣ): ΣΚΑΡΠΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(ΣΤΑΧΤΙΑΡΗΣ 76΄), ΠΑΠΠΑΣ(ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΣ 49΄), ΤΣΙΟΤΣΙΟΣ, ΖΗΣΗΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΣΠΥΡΑΚΟΣ, ΓΑΤΣΕΛΟΣ, ΛΟΓΑΡΑΣ(ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ 56΄), ΛΑΜΠΡΗΣ(ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 49΄), ΜΙΝΑ(ΝΤΟΥΡΟΣ 76΄).

ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: ΚΟΚΑΣ, ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ, ΜΠΙΑΓΚΗΣ, ΜΕΡΙΑΝΟΣ, ΒΕΡΟΝΙΚΗΣ, ΤΣΙΑΒΟΣ, ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΛΟΣ, ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ(ΡΙΖΟΣ 60΄), ΒΛΑΣΕΡΟΣ(ΧΡΗΣΤΟΥ 74΄), ΛΑΖΑΡΗΣ(ΔΟΥΒΡΟΣ65΄).

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό και από τους δυο αγώνες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.