Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πήρε το τρίποντο ο ΠΑΣ Παλιάμπελα κόντρα στους Τσουκαλάδες

Με νίκη ολοκλήρωσε την 12η αγωνιστική της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ο ΠΑΣ Παλιάμπελα αφού επικράτησε σήμερα Κυριακή 27 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο Παλιαμπέλων της Αναγέννησης Τσουκαλάδων για τον Α Όμιλο του πρωταθλήματος με σκορ 2-1.

Το ημίχρονο τελείωσε χωρίς τέρματα για τις δυο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη προηγήθηκαν με 1-0 αλλά ο Κατσαμπίρης για τα Παλιάμπελα έφερε το ματς στα ίσα(1-1) και ο Παληογιάννης με δικό του γκολ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της αγωνιστικής.

Διαιτητής: ΠΑΤΣΗΣ Ι.

Βοηθοί: ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ Ε. – ΛΑΖΑΡΟΥ Α.

ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ(ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ): ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ, ΝΤΑΛΑΣ, ΒΑΡΔΗΣ, ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΝΑΚΑΣ, ΒΕΤΤΑΣ, ΔΟΣΗΣ(82’ ΜΑΝΤΖΟΥΤΣΟΣ), ΣΠΕΡΔΕΑ, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ(89’ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ), ΦΕΣΣΑΣ(46’ ΛΑΖΑΡΗΣ).

ΑΝΑΓ/ΣΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ: ΒΕΝΕΤΗΣ, ΤΟΣΚΑ, ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Ν., ΣΟΛΔΑΤΟΣ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Α.,ΓΡΑΨΑΣ, ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ, ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Φ., ΚΑΤΗΦΟΡΗΣ(65’ ΒΡΑΚΑΤΣΕΛΗΣ), ΒΛΑΧΟΣ(76’ ΛΑΖΑΡΗΣ Δ.).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.