Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Έμειναν στο «Χ» Οδυσσέας και Θύελλα

Διεξήχθη σήμερα Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Σφακιωτών ο εξ αναβολής αγώνας της 14ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στον γηπεδούχο Οδυσσέα Νυδριού και τον φιλοξενούμενο ΠΑΣ Θύελλα 2015, με τις δυο ομάδες να έρχονται ισόπαλες(2-2) με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Να επισημάνουμε ότι ο αγώνας ξεκίνησε από το 46΄οπου είχε διακοπεί με σκορ 1-2 όπου τα τέρματα είχαν πετύχει οι Λιότσος με απευθείας φάουλ (0-1), ο Αρίδας το 0-2 ενώ ο Κτενάς είχε μειώσει σε 1-2.

Το σημερινό γκολ της αναμέτρησης ήρθε από εκτέλεση κόρνερ της ομάδας του Νυδριού με τον τερματοφύλακα της Θύελλας να μπλοκάρει  αλλά με την μπάλα να καταλήγει στην εστία μετά από εξάρθρωση του ώμου του και με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς της αγωνιστικής.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΠΥΡΑΚΟΣ

ΒΟΗΘΟΙ: ΤΣΟΓΚΑΣ – ΛΥΤΡΑΣ

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ (ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ): ΣΚΙΑΔΑΣ, ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ, ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ (ΘΕΙΑΚΟΣ 43΄), ΚΤΕΝΑΣ (ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ 30΄), ΜΟΥΡΕΧΙΔΗΣ, ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ, ZACE, ΧΑΤΖΗΣ.

ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ 2015 (ΣΤΑΣΙΝΟΣ): ΣΤΑΣΙΝΟΣ, ΜΠΑΚΟΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΜΗΤΣΗΣ, ΖΟΤΑΙ, ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ, ΛΙΟΤΣΟΣ, ΑΡΙΔΑΣ, ΛΑΓΟΠΑΤΗΣ, ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ (ΠΑΤΣΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ 23΄).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.