Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Μεγάλη νίκη του Α.Ο Καρυάς επί του Απόλλωνα Πάργας

Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Σφακιωτών ο αγώνας της 17ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον Α.Ο Καρυάς και τον Απόλλωνα Πάργας, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με τελικό σκορ 3-1 και να κάνουν το 2 στα 2 τη νέα χρονιά.

Το ημίχρονο τελείωσε 0-0 με τους γηπεδούχους να έχουν την πρώτη καλή ευκαιρία στο 36’ με τον Σκέμπι με τρομερή ενέργεια να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι. Στο 59’ ο Σταύρος Καλογερής άνοιξε το σκορ για την Καρυά, με τον Μorales να κάνει το 2-0 στο 70’ και τον Καλογερή στο 71’΄να πετυχαίνει το 3-0 με δεύτερο προσωπικό του γκολ. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 73’ με εύστοχο πέναλτι του Μηλιώνη για το τελικό 3-1.

Διαιτητής: ΣΠΥΡΑΚΟΣ Α.

Βοηθοί: ΖΩΤΟΣ Δ. – ΚΩΤΣΗΣ Θ.

Α.Ο ΚΑΡΥΑΣ(Φερεντίνος):ΚΑΤΑΓΗΣ Γ., ΠΟΛΙΤΗΣ, ΣΑΝΤΑΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ, ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Τ.(89’ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗΣ), ΜΠΕΙΝΑΣ(51’ ΚΑΒΒΑΔΑΣ), ΣΚΕΜΠΙ(86’ ΚΥΡΓΙΟ), ΧΟΤΖΑΣ(58’ PEREZ MORALES), ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Σ., ΚΤΕΝΑΣ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ(Μουστάκας): ΣΚΑΡΠΟΣ, ΤΣΟΥΜΑΛΗΣ, ΚΑΛΑΙ, ΜΑΡΚΟΣ, GOGA, ΜΑΡΚΟ, BOJANG, ΜΠΕΛΛΟΣ(73’ ΠΑΠΠΑΣ Π.), ΣΙΔΕΡΗΣ, ΜΗΛΙΩΝΗΣ, ΚΥΖΙΡΟΓΛΟΥ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.