Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τρία στα τρία για Α.Ο Καρυάς – Νίκη επί του Α.Ο ΡΙΑ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η 3η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας με την ομάδα της Καρυάς να υποδέχεται στο γήπεδο της τον Α.Ο Ρία και να παίρνει τη νίκη με σκορ 3-0.

Η ομάδα του Βλασόπουλου δείχνει ασταμάτητη, έχοντας κάνει μέχρι στιγμής τα 3 στα 3 στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας και μετά από 3 αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 10 δευτερόλεπτο ο Σταματέλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μπαλάφα. Δεύτερη μεγάλη ευκαιρία με τον Μονόλιθο στο 2ο λεπτό  και Τρίτη ευκαιρία  στο 4ο λεπτό με τον Ορφανό. Ο επιθετικός μονόλογος μετουσιώθηκε σε γκολ στο 6ο λεπτό με τον Σταματέλο που με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαλάφα, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Στο 21ο λεπτό  ο Gjolena διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων  ύστερα από νέο λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο μισό οι Νίτσας και Συγκούνας πρόσθεσαν εμπειρία με την είσοδο τους. Ο Μυφτίου με τον Πάνου και τον Βabi είχαν όλοι από μια καλή στιγμή με σουτ έξω από την περιοχή χωρίς όμως να ανησυχήσουν τον Βενέτη. Στο 51o λεπτό ο Παπαδόπουλος έκανε το 3-0 με ωραίο συνδυασμό. Για τα επόμενα 10 λεπτά η Καρυά ανέβασε και άλλο την ταχύτητα της χάνοντας 6-7 κλασικές ευκαιρίες, οι σωτηρίες επεμβάσεις του Μπαλάφα όμως αποτρέψαν τα χειρότερα .

Διαιτητής: Ρούσος Ν.

Βοηθοί: Κώτσης Θ. – Ράπτης Χ.

 

Α.Ο ΚΑΡΥΑΣ(ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ): ΒΕΝΕΤΗ, ΧΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΦΟΥΝΤΑΣ(72΄ΣΑΝΤΑΣ), ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ Π.(52’ ΚΡΗΤΙΚΟΣ), ΣΑΝΤΑΣ, ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ, ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ(55’ ΝΑΖΕΡΑΙ), GJOLENA, ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ(76’ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ Σ.).

Α.Ο ΡΙΑ(ΟΡΦΑΝΟΣ): ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΜΥΦΤΑΡΑΙ, KACAJ(46’ ΝΙΤΣΑΣ Γ.), OΡΦΑΝΟΣ Α., ΛΑΟΠΟΔΗΣ(ΟΥΤΣΚΟΥΝΗΣ), ΠΑΝΟΥ, BABI, ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΗΣ(46’ ΣΥΓΚΟΥΝΑΣ), ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ(27’ ΚΑΡΑΜΟΥΤΣΟΣ), MIFTIOU, ΜΕΛΟΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.