Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Έφυγε με το διπλό η Πάλαιρος από τη Βόνιτσα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Βόνιτσας ο αγώνας της 15ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον ΠΑΣ Αμβρακικό Βόνιτσας και τον Α.Ο Παλαίρου, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το διπλό από τη Βόνιτσα με τελικό σκορ 1-2.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 32’ όταν μετά από κάθετη μπαλιά του Φουρλή ο Νταλιάδας βγήκε μόνος απέναντι από τον Κυριακίδη, με τον επιθετικό της Βόνιτσας να προλαβαίνει και να πλασάρει τον τερματοφύλακα για το 1-0. Στο 42’ ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους όταν ο Καραμπέτσος πλάσαρε τον ανήμπορο να αντιδράσει Αχυριάτη και έγραψε το 1-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι μοναμαχίες έδιναν και έπαιρναν στο λασπωμένο και βαρύ τερέν του γηπέδου. Στο 52’ και ενώ όλη η ομάδα του Αμβρακικού είχε βγει μπροστά, αφήνοντας ακάλυπτα τα μετόπισθεν, ο Μπάτσος με μακρινή μπαλιά βρήκε τον μικρό Χασακή Π. που πρόλαβε τον τερματοφύλακα και έγραψε το 1-2, που έμελλε να ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Διαιτητής: ΡΟΥΣΟΣ Ν.

Βοηθοί: ΛΑΖΑΡΗΣ Γ. – ΛΥΤΡΑΣ Ν.

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ(Γεωργαλής): ΑΧΥΡΙΑΤΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΟΣ(69’ ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ), ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ, ΜΑΤΣΙΓΚΟΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ-ΣΑΡΤΖΗΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ, ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ, ΦΟΥΡΛΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ(56’ NΙΑΦΑΣ), ΖΙΩΓΚΑΣ, ΝΙΚΟΥ.

Α.Ο ΠΑΛΑΙΡΟΥ (Στάχτιαρης): ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Σ., ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Β., ΖΕΡΒΑΣ(34’ ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ), ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Κ., ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ Ε., ΜΠΑΤΣΟΣ, ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ, ΤΣΑΚΑΛΗΣ, ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ Ζ.(46’ ΚΑΡΛΕΣΗΣ), ΧΑΣΑΚΗΣ Π., ΚΑLEMI(90’ ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ)..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.