Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πήρε το εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου ο Πανλευκάδιος – Νίκη επί του ΠΑΣ Θύελλα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30 στο γήπεδο Μοναστηρακίου ο αγώνας της Γ Φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας –Λευκάδας ανάμεσα στον γηπεδούχο ΠΑΣ Θύελλα και τον Πανλευκάδιο, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με τελικό σκορ 2-5.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 με τον Ζοτάι, με τον Πανλευκάδιο να ισοφαρίζει με τον Κολοβό, για το 1-1 του ημιχρόνου. Ο ΠΑΣ Θύελλα πήρε πάλι κεφάλι στο σκορ με τον Φουρλή αλλά εκεί ξεδιπλώθηκε ο επιθετικός οίστρος του Πανλευκάδιου αφού με γκολ των Κοκόλης (3) και Αργυρού έγραψαν το τελικό 2-5 και δεν άφησαν περιθώρια στον αντίπαλο, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Διαιτητής: ΡΟΥΣΟΣ Γ.

Βοηθοί: ΠΑΤΣΗΣ Ι. ΛΥΤΡΑΣ Ν.

ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ (Στασινός): ΣΤΑΣΙΝΟΣ, ΦΟΥΡΛΗΣ(65’ ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ), ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ(82’ ΚΑΠΟΤΗΣ), ΜΠΑΚΟΧΡΗΣΤΟΣ(52’ ΠΑΤΣΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ), ΖΟΤΑΙ, ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ, ΛΙΟΤΣΟΣ, ΑΡΙΔΑΣ, ΛΑΓΟΠΑΤΗΣ, ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ(75’ ΔΡΙΒΑΚΟΣ).

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ(Κατηφόρης): ΛΙΑΣΚΟΣ, ΚΟΚΟΛΗΣ, ΚΟΛΑΓΚΙ(78’ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ), ΤΣΙΑΒΟΣ, ΚΟΥΜΠΗΣ, ΦΛΟΥΔΑΣ, ΚΟΚΟΛΗΣ Χ., ΤΟΥΡΓΕΛΗΣ(82’ ΓΡΙΒΑΣ), ΚΟΛΟΒΟΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ(27΄ ΑΡΓΥΡΟΣ), ΓΑΖΗΣ(65’ ΛΙΟΝΤΗΣ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.