Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Καθάρισε στο πρώτο ημίχρονο ο Θρίαμβος Λούρου, 4-0 την Πάργα

Στο πρώτο ημίχρονο καθάρισε το ματς ο Θρίαμβος Λούρου σήμερα Σάββατο 15 Δεκεμβρίου αφού επικράτησε στην έδρα του με σκορ 4-0 του Απόλλωνα Πάργας στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Ο Σιδέρης σκόραρε μόλις στο 3’ για το 1-0, ενώ στο 12’  με δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το 2-0. Στο 20’ ο Μαργέτης έκανε το 3-0, ενώ το 4-0 του ημιχρόνου διαμόρφωσε στο 37’ ο Κολιός Γ.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν στο 2ο μέρος, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη και να συνεχίζουν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω από τον ΠΑΣ Πρέβεζα.

Διαιτητής: ΡΟΥΣΟΣ  Γ.

Βοηθοί: ΣΦΟΝΔΥΛΗ Θ. – ΚΩΤΣΗΣ Γ.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ(Βασιλειάδης): ΒΑΡΕΛΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΜΑΡΓΕΤΗΣ, ΜΠΑΚΑΣ(70’ ΜΠΑΛΑΔΗΜΑΣ), ΓΟΓΟΛΟΣ, ΠΑΝΟΥ, ΓΚΟΛΑΚΟΥ, ΝΤΟΝΤΗΣ(58’ ΤΖΑΦΕΡΗΣ), ΣΙΔΕΡΗΣ(83’ ΔΗΜΑΣ), ΖΑΚΚΑΣ(73’ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ), ΚΟΛΙΟΣ Γ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ(Μουστάκας): ΣΚΑΡΠΟΣ, ΜΑΡΚΟ, BOJANG(67’ ΚΑΛΑΙ), ΤΣΟΥΜΑΛΗΣ(31’ ΚΙΖΙΡΟΓΛΟΥ), ΜΑΡΚΟΣ, GOGA, ΠΑΠΠΑΣ(62’ ΜΠΕΛΛΟΣ), DE FREITAS, ΣΙΔΕΡΗΣ, ΜΗΛΙΩΝΗΣ, KACHAN DE FREITAS.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.