Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Έμειναν στο «Χ» ΠΑΣ Θύελλα και Δόξα Ωρωπού

Δε τα κατάφερε να πάρει τη νίκη ο ΠΑΣ Θύελλα σήμερα Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στην επιστροφή στο «σπίτι» του στο γήπεδο Μοναστηρακίου, αφού έμεινε στο Χ με την Δόξα Ωρωπού στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, με τελικό σκορ 2-2.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 9’ με γκολ του Ζοτάι, με τον Μπαλάφα να ισοφαρίζει στο 33’ σε 1-1 και τον Τσαλοκώστα Α. να βάζει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2 του ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν και έφτασαν στην ισοφάριση λίγο πριν τη λήξη για το τελικό 2-2 με τον Παληογιάννη.

Διαιτητής: ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Θ.

Βοηθοί: ΣΦΟΝΔΥΛΗ Θ. – ΖΩΤΟΣ Δ.

ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ 2015(Στασινός):ΣΤΑΣΙΝΟΣ, ΠΑΤΣΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ(75′ ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ), ΜΗΤΣΗΣ, ΖΟΤΑΙ, ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ, ΛΙΟΤΣΟΣ, ΛΑΓΟΠΑΤΗΣ, ΑΡΙΔΑΣ, ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ(46′ ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ).

ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ(Γιάννος): ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΛΥΓΚΟΥΡΗΣ(40′ ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ), ΚΡΟΚΙΔΑΣ, ΣΙΑΠΛΑΟΥΡΑΣ, ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ, ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ(16′ ΧΑΛΚΙΔΗΣ),ΤΣΑΛΟΚΩΣΤΑΣ Α., ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΛΙΑΣΚΟΣ, ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΖΕΡΗΣ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από το παιχνίδι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.