Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Επικράτησε με σκορ 3-1 του Απόλλωνα Πάργας ο Οδυσσέας Νυδριού

Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 01 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 15:20 στο γήπεδο Αγίου Πέτρου ο αγώνας της 12ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στον γηπεδούχο Οδυσσέα Νυδριού και τον φιλοξενούμενο Απόλλων Πάργας με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με τελικό σκορ 3-1.

Ο αγώνας ήταν να διεξαχθεί στις 15:00  αλλά καθυστέρησε να ξεκινήσει είκοσι λεπτά λόγω την καθυστέρηση των διαιτητών.

Στο 10΄ ο Kachan De Freitas προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Σκιαδά αλλά χωρίς αποτέλεσμα με την μπάλα να βγαίνει άουτ ενώ και στο 17΄ η Πάργα πάλι στο προσκήνιο με τον Παππά να σουτάρει  και με τον Σκιαδά να μπλοκάρει εύκολα και να κρατάει το 0-0. Στο 19΄ο Κτενάς έκανε μια ωραία πάσα για τον Σταύρου και με την σειρά του αυτός βρήκε τα δίχτυα του Σκάρπου για το 1-0.  Στο 21’ ο Κτενάς νίκησε τον Σκάρπο διαμορφώνοντας το 2-0, με τον Τσούμαλη να προσπαθεί να απαντήσει για την Πάργα με ένα μακρινό σουτ αλλά με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Σκιαδά.  Στο 44΄και πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Κτενάς βρήκε πάλι δίχτυα και με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα διαμόρφωσε το 3-0 όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να σκοράρουν αλλά με την Πάργα να μειώνει στο 67΄με γκολ του De Freitas Soares για το 3-1. Από εκεί και πέρα τα δυνατά φάουλ αλλά και οι γερές κόντρες και από τις δυο ομάδες έκλεψαν την παράσταση αλλά και κάποιες καλές φάσεις αλλά με το σκορ να μην αλλάζει και το τρίποντο της αγωνιστικής να μένει στον Οδυσσέα Νυδριού με τελικό σκορ 3-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Θ.

ΒΟΗΘΟΙ: ΠΑΠΠΑΣ Φ. – ΚΩΤΣΗΣ Θ.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ (ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ): ΣΚΙΑΔΑΣ, ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ, ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ, ΚΤΕΝΑΣ, ΜΟΥΡΕΧΙΔΗΣ, ZACE, ΘΕΙΑΚΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΥ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ, ΧΑΤΖΗΣ, ΣΑΝΤΑΣ, ΤΣΟΥΤΣΗΣ, ΚΑΡΔΑΝΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΒΡΕΤΤΟΣ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ (ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ): ΣΚΑΡΠΟΣ, ΜΑΡΚΟ, BOJANG, ΤΣΟΥΜΑΛΗΣ, ΜΑΡΚΟΣ, GOGA, ΤΟΡΕ, ΠΑΠΠΑΣ, ΣΙΔΕΡΗΣ, ΜΗΛΙΩΝΗΣ, KACHAN DE FREITAS.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: DE FREITAS SOARES, ΜΠΕΛΛΟΣ, ΖΕΡΗΣ, ΚΙΖΙΡΟΛΓΟΥ, ΚΑΛΑΪ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.