Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Αήττητη η  Αναγέννηση Αχερουσίας – 4-1 τον ΠΑΣ Κρανιά

Με χατ-τρικ Παππά και γκολ του Γεωργίου στο 7’ η Αναγέννηση Αχερουσίας επικράτησε σήμερα Κυριακή 25 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο Αχερουσίας του ΠΑΣ Κρανιά για την 5η αγωνιστική της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας(Β Όμιλος) με σκορ 4-1.

Η ομάδα του Σάκη Τζίμα που έχει κάνει και το ρεπό της έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής στον Β Όμιλο, 4 νίκες σε 4 αγώνες, και βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς, με τον Ερμή Καναλίου να την ακολουθεί με 12, με μόνο σκοπό φέτος στην επιστροφή του χρόνου στην Α ΕΠΣ Π-Λ.

Διαιτητής: ΣΦΟΝΔΥΛΗ Θ.

Βοηθοί: ΚΑΟΥΡΗΣ Σ. – ΚΟΛΙΤΣΗΣ Ι.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑΣ(Τζίμας): ΤΣΑΒΕΛΗΣ Δ., ΦΑΡΜΑΚΗΣ(82’ ΜΑΡΚΟΥ), ΝΟΝΑΣ(74’ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ), ΤΣΑΒΕΛΗΣ Κ., ΝΑΣΤΑΣ(54’ ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ Δ.), ΜΠΡΑΓΚΑΣ, ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ Η.((82’ ΝΑΚΟΣ), ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΖΙΜΑΣ, ΤΣΑΒΟΣ, ΠΑΠΠΑΣ.

ΠΑΣ ΚΡΑΝΙΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΜΠΑΡΜΑΤΗΣ, ΜΑΡΚΟΣ, ΝΙΧΩΡΙΤΗΣ, ΜΑΛΕΣΚΟΣ Δ., ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΑΛΕΣΚΟΣ Ν., ΜΑΟΣ, ΜΑΡΟΣ ΑΓ.(17’ ΝΑΚΚΑΣ), ΜΑΡΟΣ Γ., ΔΗΜΟΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.