Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ηρόδοτος – Απόλλων Πόντου 0-1

Άτυχοι στάθηκαν οι Κρητικοί, καθώς ηττήθηκαν με γκολ του Καλαϊτζίδη στις καθυστερήσεις.

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα για τον Απόλλωνα Πόντου, που εκμεταλλεύτηκε τη δυστοκία του Ηροδότου, που είχε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, με ευκαιρίες και δοκάρι, αλλά δεν μπόρεσε να σημειώσει κάποιο γκολ.

Στο 3ο λεπτό ο Μασάδο έκανε το γύρισμα με τους αμυντικούς του Απόλλωνα να απομακρύνουν πριν γίνει επικίνδυνος ο Δαμανιακης. Ο Μασάδο και πάλι, στο 11ο λεπτό, έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη, η κεφαλιά του από καλή θέση πέρασε άουτ. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε, με τον Φραγκουλάκη να δοκιμάζει το πόδι του από μακριά στο 18’, χωρίς να βρει στόχο. Στο 35’ ο Ηρόδοτος και πάλι έγινε απειλητικός, με τον Μασάδο να μην μπορεί να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Θεοδωρόπουλο, καθώς άνοιξε πολύ το κοντρόλ. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους λίγο έλλειψε να σημειωθεί αυτογκολ, με την κεφαλιά προς τα πίσω του Θεολόγου, έπειτα από εκτέλεσε φάουλ του Φραγκουλάκη, να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο ο Ηρόδοτος, καθώς φάνηκε με το «καλημέρα» επιθετικός, με τον Γιαλούση να έχει δοκάρι με κεφαλιά, έπειτα από μία ακόμα καλή εκτέλεση κόρνερ του Φραγκουλάκη. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα λήξει χωρίς σκορ, ο Καλαϊτζίδης σκόραρε για τους φιλοξενούμενους κι έδωσε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Κασμερίδης, Προβιδάκης, Μπάμπης, Δαμιανάκης, Γιαλούσης, Αργκιλέσι, Κασαπάκης, Φραγκουλάκης, Μασάδο, Σμυρλής (72′ Κωνσταντινίδης), Αυγενικού (46′ Αμαραντίδης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Θεοδωρόπουλος, Δαλιανόπουλος, Γεωργιάδης, Σπόλιαριτς (46′ Κύρκου), Δημητριάδης, Πουρτουλίδης, Κυβελίδης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης

Πηγή: liganews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.