Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Εργοτέλης – Τρίκαλα 3-0

Μία ακόμα νίκη στο ενεργητικό του πρόσθεσε ο Εργοτέλης, ο οποίος έκανε το τέσσερα στα τέσσερα. Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν πιο δυνατά στο ματς από τους Θεσσαλούς και μόλις στο 6΄ έφτασαν κοντά στο 1-0, το σουτ όμως του Έφορντ το απέκρουσε ο Ταϊρης.​

Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν οι παίκτες του Νίκκι Παπαβασιλείου σε εκείνο το χρονικό σημείο του ματς, το πέτυχαν στο 37΄ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κοζορώνη, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Τσέλιος από τον Συρόπουλο. Στο 39΄ τα Τρίκαλα έφτασαν κοντά στο 1-1, το σουτ όμως του Συμελίδη έφυγε λίγο έξω από την εστία του Καλογεράκη.

Στο β΄ ημίχρονο οι Κρητικοί ανέβασαν ταχύτητα και στο 53΄ ζευγάρωσαν τα τέρματα τους, χάρη σε σουτ του Μπουτσάκη. Στο 56΄ ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να κάνει το 3-0, καθώς η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι του Ταϊρη, ωστόσο αυτό το οποίο δεν κατάφερε ο ίδιος, το πέτυχε στο 76΄ ο Ιατρούδης διαμορφώνοντας με τον τρόπο αυτό το τελικό αποτέλεσμα του ματς.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Γιακούμπου, Οικονόμου (76′ Μαζουλουξής), Μπάτζιος, Κοζορώνης, Μπουτσάκης (75′ Καπνίδης), Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης, Έφορντ, Σταθόπουλος (58′ Μπουρσέλης).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταΐρης, Πάνος, Γκόλιας, Συριόπουλος, Γκότοβος, Τσιάρας, Γκουγκούδης (54′ Καπός), Γιουκαρής (54′ Σταματάκος), Συμελίδης, Τριανταφυλλάκος, Βανκεβάι (60′ Νιάρος).

Πηγή: sdna.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.