Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Π-Λ ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

Ο Οδυσσέας Νυδριού φιλοξένησε σήμερα Τετάρτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 14:30 στο γήπεδο Νυδριού τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου για την Β Φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Π-Λ με τελικό σκορ 1-3.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 12’ με γκολ του Ζδράβου και στο 21’ έγινε το 0-2 με αυτογκόλ, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 55’ ο Ζδράβος με δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς διαμόρφωσε το 0-3. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-3 στο 92’ με τον Σταύρου.

Διαιτητής: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Π.

Βοηθοί: ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Π. – ΠΑΤΣΗΣ Ι.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ (Βλασσόπουλος): ΚΑΡΔΑΝΗΣ, ΤΣΟΥΤΣΗΣ(86’ ΚΟΥΒΑΤΣΗΣ), ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ, ΣΑΝΤΑΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ, ΓΑΖΗΣ(30’ ΚΤΕΝΑΣ), ΜΟΥΡΕΧΙΔΗΣ(67’ ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ), ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ, ZACE(57’ ΧΑΤΖΗΣ), ΣΤΑΥΡΟΥ.

ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ(Τζίμας-Ναστούλης ): ΚΑΤΣΕΝΟΣ, ΖΔΡΑΒΟΣ(56’ ΓΟΥΛΑΣ), ΚΩΣΤΑΣ, ΤΖΙΜΑΣ, ΠΑΝΟΣ(37’ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ), ΒΑΣΙΛΙΑΔΗΣ, ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ, ΚΟΥΣΗΣ(68’ ΜΙΧΑΛΗΣ), ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ(77’ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ), ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ, ΕΛΕΖΙ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.