Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Άρης Φερεντίνος : «Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, μας κέρδισε κατά κράτος στο δεύτερο ημίχρονο»

Δηλώσεις έκανε σήμερα Σάββατο 10 Νοεμβρίου ο προπονητής του Α.Ο Καρυάς στο Gosports.gr και στην Αλεξάνδρα Ζιώγα μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Πρέβεζα και την ήττα της ομάδας του με σκορ 2-0 (Δείτε ΕΔΩ).

Ο κ. Άρης Φερεντίνος δήλωσε τα εξής: «Κάναμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κινδυνεύσαμε καθόλου από τον αντίπαλο, στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάσαμε προβλήματα λόγω κούρασης, αφού πάρα πολλά παιδιά λείπουν από τις προπονήσεις. Αν βελτιώσουμε αυτό το κομμάτι, την προσέλευση δηλαδή στις προπονήσεις, θα έχουμε καλύτερη συνέχεια. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, μας κέρδισε κατά κράτος στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Εμείς μπαίνουμε σε ένα δεκαπενθήμερο που έχει συνεχόμενα ματς και πρέπει να το διαχειριστούμε κατάλληλα με το ρόστερ που έχουμε για να μπορέσουμε να έχουμε συγκομιδή βαθμών για την συνέχεια.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.