Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τιμητική πλακέτα στον Μπρούβα από τον Πανλευκάδιο- Το “ευχαριστώ” του Μπρούβα

Τιμητική πλακέτα στον Κώστα Μπρούβα απένεμε σήμερα Σάββατο 10 Νοεμβρίου πριν τον αγώνα του Πανλευκάδιου με την ΑΕΝ Σαμψούντας για την 9η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας το Δ.Σ του Πανλευκάδιου.

Ο πρόεδρος του Πανλευκάδιου κ. Μιχάλης Κατωπόδης αλλά και ο προπονητής της ομάδας κ. Γιώργος Κατηφόρης απένεμαν την τιμητική πλακέτα στον νυν προπονητή της ΑΕΝ Σαμψούντας και παλιό ποδοσφαιριστή τους για το ήθος του και την συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 και την άνοδο στη Γ Εθνική.

Ο Μπρούβας ξαφνιασμένος και απόλυτα συγκινημένος ευχαρίστησε μέσω του προφίλ του στο facebook την κίνηση αυτή του σωματείου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα η ομάδα του Πανλευκάδιου με τίμησε με αυτή την πλακέτα για τον ένα χρόνο που βοήθησα μαζί με όλα τα παιδιά και το συμβούλιο να ανεβάσουμε την ομάδα Γ εθνική. Νιώθω τόσο ευγνωμοσύνη που αξιώθηκα να γνωρίσω αυτούς τους καταπληκτικούς ανθρώπους πρώτα από όλα. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για αυτή την κίνηση, δε το περίμενα και θέλω να το δουν όλοι πως ο Πανλευκάδιος είναι μια ομάδα πρότυπο σε όλα τα κομμάτια του. Τους ευχαριστώ και δε θα το ξεχάσω ποτέ.!!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.