Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ανατροπή και… θρίαμβος μέσα στη Λευκάδα!

Κάποιες φορές, λοιπόν, στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει λογική. Δεν μετρά η αγωνιστική εικόνα των αντιπάλων, ποιος είναι φορμαρισμένος, ποιος είναι το φαβορί, προς ποια κατεύθυνση κλίνει η πλάστιγγα του αγώνα.

Κάποιες φορές προκύπτουν παράγοντες που φέρνουν «τούμπα» συμπεράσματα όπως, καληώρα, σήμερα στο Νυδρί, όσων προεξόφλησαν πως το ματς Τηλυκράτης- Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας θα βρει νικητές τους Λευκαδίτες, ένεκα του προβαδίσματος των τελευταίων στο σκορ (1-0) στο α’ ημίχρονο και τη μεγαλύτερη από πλευρά τους κατοχή της μπάλας.

Το 1-0, εν προκειμένω, του Τηλυκράτη στο 28’ με τον Γεωργούση, καθώς και το δοκάρι του Μπαλταγιάννη στο 43’, δεν αποτέλεσαν στοιχεία για να τρομάξουν τους παίκτες του Θόδωρου Βόλτση, που, να σημειωθεί, ότι παρακολουθούσε το παιχνίδι από την κερκίδα, εξαιτίας της ποινής μιας αγωνιστικής που του επεβλήθη στο ματς με τον Κρόνο Αργυράδων, αντίθετα, μάλιστα, τους πείσμωσε.

Έτσι, βγαίνοντας στο χορτάρι για τα λεπτά της επανάληψης, σαφώς μεταμορφωμένοι, προς το καλύτερο εννοείται, κατάφεραν να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και υπερισχύσουν σε όλους τους τομείς.

Απαλλαγμένοι, εντέλει, από έγνοιες στην άμυνά τους οι «κυανοκίτρινοι», μιας και οι γηπεδούχοι «ταμπουρώθηκαν» στα μετόπισθεν για να διαφυλάξουν το 1-0, εξαπέλυαν τη μία επίθεση μετά την άλλη, με αποτέλεσμα η κυριαρχία τους στο χορτάρι να τους χαρίσει- αρχικά- το 1-1 στο 51’, έπειτα από συρτό σουτ του Ραφαήλ Αποστολίδη και, στη συνέχεια, το 1-2 στο 86’, ύστερα από γκολ που σημείωσε με διαγώνιο σουτ ο Βασίλης Σαλβαρίνας.

Διαιτητές: ΚΑΔΔΑΣ, ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΖΟΥΛΗΣ

Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέα (Βόλτσης): Σίσκος, Τάσιος, Λαδάς, Μήνος, Γκέκας, Αντωνιάδης Κ., Σαλβαρίνας, Σιαραφέρας, Αποστολίδης, Μηλιάτης, Χασάι

ΠΗΓΗ: sentra

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.