Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τεσσάρα από την Α.Ε. Πρέβεζας στον ΠΑΣ Παλιάμπελα (φώτο)

Διεξήχθη σήμερα Κυριακή 04/11 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Αγίου Θωμά ο αγώνας της 2ης αγωνιστικής του Α Ομίλου της Β ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στην γηπεδούχο Α.Ε. Πρέβεζας και τον φιλοξενούμενο ΠΑΣ Παλιάμπελα με τους γηπεδούχους να φτάνουν στη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα με τελικό σκορ 4-1.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο και με περισσότερη κατοχή και μετά από κάποια λάθη των φιλοξενουμένων βρήκαν δίχτυα μόλις στο 7΄με γκολ του Ντέντε. Στο 24΄ πάλι ο Ντέντες με δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε το σκορ στο 2-0, με τον Γκουνέλα να βάζει την δικιά του πινελιά στο 27΄διαμορφώνοντας το 3-0 ενώ στο 37΄οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Λάζαρη σε 3-1 όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Και στο δεύτερο μέρος οι μικροί του Άγγελου Μπέκα βγάζοντας ζωντάνια στον αγωνιστικό χώρο και δημιουργώντας ευκαιρίες πρόσθεσαν ένα ακόμη γκολ στο πουγκί της Α.Ε Πρέβεζας με τον Γκαρτζονίκα για το τελικό 4-1,  με τον ΠΑΣ Παλιάμπελα να μην μπορεί να αντιδράσει και να γνωρίζει τη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ

ΒΟΗΘΟΙ: ΚΑΟΥΡΗΣ Σ. ΚΟΛΙΤΣΗΣ Ι.

Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ (ΜΠΕΚΑΣ): ΒΑΡΔΗΣ, ΤΣΑΤΣΟΣ (ΒΑΝΙΩΤΗΣ), ΝΤΕΝΤΗΣ Α., ΤΣΟΥΤΣΗΣ, DEDI, ΤΑΣΣΗΣ, ΣΠΑΝΟΣ (ΦΥΣΕΚΗΣ), ZIAI, ΝΤΕΝΤΕΣ (ΣΤΑΧΤΙΑΡΗΣ), ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ, ΓΚΟΥΝΕΛΑΣ (ΖΗΣΗΣ).

ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ (ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ): ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ, ΣΠΕΡΔΕΑ, ΚΟΛΟΒΟΣ, ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ, ΝΑΚΑΣ, ΦΕΣΣΑΣ (ΠΑΝΤΑΖΗΣ), ΚΟΥΡΚΟΥΛΑΣ (BUSHI), ΛΑΖΑΡΗΣ, ΒΕΤΤΑΣ, ΛΑΖΑΡΗΣ (ΜΑΝΤΖΟΥΤΣΟΣ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.