Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δυο στα δυο για Σφακιώτες στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ Π-Λ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο Σφακιωτών  ο αγώνας της 2ης αγωνιστικής της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας (Α Όμιλος) ανάμεσα στον γηπεδούχο ΠΑΣ Σφακιώτες και τον φιλοξενούμενο Άρη Πρέβεζας, με το παιχνίδι να τελειώνει 4-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με δυο γκολ του Θεριανού στο 5’ και στο 12’ για το 2-0, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 2-1 με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Καρασαββίδης, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Σφακιώτες βρήκαν δυο ακόμη φορές δίχτυα, μία στο 63’ με τον Κούρτη και μία στο 90’ με τον Νάνο για το τελικό 4-1, φτάνοντας εύκολα στη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής: ΓΚΟΥΜΑΣ Γ.

Βοηθοί: ΝΑΣΤΟΣ Ζ.-ΝΤΟΥΣΚΟΣ Σ.

ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ(Ζακυνθινός): ΣΑΝΤΑΣ, ΛΑΖΑΡΗΣ, ΚΤΕΝΑΣ Μ.(65’ ΧΟΤΖΑΣ), ΣΕΡΔΙΝΙΑΡΗΣ(55’ ΚΟΛΛΟΚΑΣ), ΜΠΡΕΓΚΟΥ, ΝΑΝΟΣ-ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΚΟΥΡΤΗΣ, ΘΕΡΙΑΝΟΣ, ΚΤΕΝΑΣ Γ.(72’ ΛΑΖΑΡΗΣ Ε.), ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ Α.

ΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ(Ορφανός): ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΚΑΤΣΑΝΟΣ, ΜΗΤΣΑΚΟΣ, ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ, ΚΟΤΕΝΟΓΛΟΥ, ΜΙΧΑΗΛΟΓΛΟΥ, ΤΣΟΚΑΣ(75’ ΟΡΦΑΝΟΣ), ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ(55’ ΓΕΩΡΓΙΟΥ), ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ, ΧΑΛΚΗΣ(65’ ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.