Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

«Τεσσάρα» και εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου για τον Τηλυκράτη

Διεξήχθη σήμερα Τετάρτη 31/10 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Βόνιτσας ο αγώνας της Β φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στον γηπεδούχο ΠΑΣ Αμβρακικό Βόνιτσας και τον φιλοξενούμενο ΑΟΝ Τηλυκράτη 2014, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μια εύκολη νίκη και μαζί και το εισιτήριο για την φάση των 4 στο Κύπελλο με τελικό σκορ 0-4.

Δείτε ΕΔΩ το live του αγώνα όπως τον μετέδωσε το Gosports.gr.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, έχοντας την κατοχή αλλά και τις ευκαιρίες στον αγώνα. Ο Τηλυκράτης έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του και απείλησε μόλις στο 5΄με κεφαλιά του Ιασωνίδη ενώ στο 10΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια ακόμη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Τη λύση έδωσε ο Μπαλή στο 15΄κάνοντας το 0-1, ενώ ο  Γεωργούσης με δυο προσωπικά του γκολ στο 25΄και στο 28΄δινει κλείδωσε τη νίκη, διαμορφώνοντας το 0-3 όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Τηλυκράτης συνέχισε να υπερτερεί αν και δεν ήταν εξίσου επιθετικός με το πρώτο μέρος.  Στο 64΄ενα ακόμα γκολ προστέθηκε στο σακί του Τηλυκράτη με τον Πριόνα με ένα πολύ ωραίο σουτ να διαμορφώνει το 0-4 όπου ηταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ

ΒΟΗΘΟΙ: ΠΑΤΣΗΣ – ΠΑΠΠΑΣ

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ (ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ): ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ (ΑΧΥΡΙΑΤΗΣ 57΄), ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ, ΤΣΩΛΗΣ, ΡΕΠΠΑΣ, ΖΗΚΑΣ, ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ, ΝΙΚΟΥ, ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ, ΖΙΩΓΚΑΣ, ΠΕΠΟΝΗΣ.

ΑΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ): ΓΕΝΤΖΕΡΗΣ, ΠΡΙΟΝΑΣ, ΒΑΣΙΛΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ (CLLAJ 46’), ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ, ΜΠΑΛΗ, ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ (ΤΟΣΚΑ 46’), ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΛΟΓΑΡΑΣ 46΄).

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.