Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Νικηφόρα πρεμιέρα για τη Δόξα

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα η Δόξα Δράμας, η οποία πέρασε από τα Τρίκαλα με 2-3 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Οι «Μαυραετοί», προηγήθηκαν μόλις στο 6′ με σουτ του Ανδρέου μέσα από την περιοχή. Όμως η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, με τον Βανκεβάι με κεφαλιά να ισοφαρίζει στο 10′. Το ημίχρονο έληξε όμως με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται.

Στο 26′, ο Μαρτίνεθ σημείωσε ένα υπέροχο τέρμα με λόμπα κι έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ. Παρόμοια ήταν και η επανάληψη, με την ομάδα της Δράμας να βρίσκει και τρίτο γκολ και να δείχνει να καθαρίζει το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα στο 51′, ο Πέρεθ βγήκε στην κόντρα και σούταρε, με τον Ταΐρη να σώζει, αλλά το ριμπάουντ το πήρε ο Κρουθ που με πλασέ έκανε το 1-3. Όμως οι γηπεδούχοι μείωσαν και μπήκαν εκ νέου στο παιχνίδι αρκετά νωρίς.

Ο Γκότοβος ήταν αυτός που με κεφαλιά μετά από κόρνερ έκανε το 2-3 στο 76′, αλλά από εκεί και πέρα, η πίεση των Τρικάλων δεν απέφερε καρπούς και το 2-3 έμεινε μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις:

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταΐρης, Πάνος, Γκόλιας (67′ Νιάρος), Γκότοβος, Συριόπουλος, Γκατσολάρι (67′ Μακρίδης), Ράντι, Γιουκαρής, Βανκεβάι, Συμελίδης, Σταματάκος (46′ Κέζος).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Πίτκας, Πεταυράκης, Σιώπης, Ρουγκάλας, Ανδρέου, Ριζογιάννης, Μάρτινς (89′ Νασιόπουλος), Κρουθ (77′ Κρητικός), Μακρής, Πατράλης, Πέρεθ (71′ Καψάλης).

Πηγή: gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.