Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Λευκή ισοπαλία για Ναυπακτιακό και Α.Ε. Λευκίμμη

Ένα μεγάλο εκτός έδρας αποτέλεσμα κατόρθωσε να κατακτήσει η ΑΕ Λευκίμμης. Αφού, η κερκυραϊκή ομάδα μπόρεσε να φύγει αλώβητη από την έδρα του Ναυπακτιακού αποσπώντας λευκή ισοπαλία, στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Ένα αποτέλεσμα, που κόπιασε με σχετική άνεση για τη “βασίλισσα” δεδομένου, πως οι γηπεδούχοι που είχαν την… πίεση του αποτελέσματος, δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ιδιαίτερες στιγμές μπροστά στα καρέ του Λέτσου. Με κορυφαία τους να είναι μια προσπάθεια του Λαγού στο 51′.

Απ’ την άλλη, οι Φαίακες είχαν τη δική τους πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 60′. Όταν το φάουλ του Κώστα Λίμα τράνταξε το δοκάρι του Ναυπακτιακού.

Κατά τ’ άλλα, το ντέρμπι ήταν φτωχό σε φάσεις, αφού, η δύναμη ήταν εκείνη που κυριάρχησε.

Ρέφερι της αναμέτρησης ήταν ο Νίκος Μπαΐλης από την ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας, με βοηθούς τους Παύλο Φραγκούλη και Θανάση Ντομάρη από την ίδια Ένωση.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ (Δ. Σκούνας): Μανιάτης, Χριστόπουλος, Νικολακόπουλος, Θεοχάρης, Κυριαζόπουλος, Λαγός, Γιαννόπουλος, Καζανάς, Κέλι, Γραμματικόπουλος, Κωστής.

ΑΕΛ (Δ. Μαγκαφίνης): Λέτσο, Στέρεφ, Μητσόπουλος, Απ. Παπαδόπουλος, Δ. Παπαδόπουλος, Κιοσσές, Κυπτίου, Τσόφλιος, Τσεβανέδης, Σελμανάι, Βαρούχας.

ΠΗΓΗ: corfusports

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.