Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Μακεδονικός Φούφα vs ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου 2-1.

Πολύ σπουδαία νίκη που του επιτρέπει να είναι μια ανάσα από τη κορυφή πέτυχε ο Μακεδονικός Φούφα κερδίζοντας με ανατροπή τον Αχέροντα Καναλακίου με 2-1.

Απέναντι σε μια ομάδα που κατέβηκε με μοναδικό σκοπό να παίξει άμυνα και τίποτα άλλο και η οποία στη μοναδική της ευκαιρία μάλιστα στο ξεκίνημα πέτυχε και γκολ ο Μακεδονικός έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και κατάφερε τελικά να το «γυρίσει» και να πάρει μια πολύτιμη νίκη.

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες και σίγουρα πήραν μια δίκαιη νίκη.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν τίποτα ιδιαίτερο και πρέπει να «ευχαριστούν» το τερματοφύλακα τους που έχασαν μόνο με 2-1.

Μέτρια η διαιτησία του κ. Θεοδωρόπουλου (Δράγος- Δούμτσης) από το Σ.Δ. Φλώρινας. Έδειξε κίτρινες στους Χαραλαμπίδη, Φωτιάδη, Μαυροματίδη, Ζδράβο.

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 4ο ο Χρηστογιάννης εκτέλεσε φάουλ από το σημείο του κόρνερ η άμυνα αδράνησε ο Σταυρίδης δεν έκανε έξοδο και ο Πάνος με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Από εκεί και μετά είχαμε ένα μονόλογο του Φούφα που δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες.

Στο 11ο σουτ του Μαυροματίδη μπλόκαρε ο Ραχιώτης και στο 12ο σέντρα Ματούλα κεφαλιά Χάιτα ο Ραχιώτης μπλόκαρε και πάλι.

Στο 18ο μονοκόματο σουτ του Μαυροαματίδη η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 27ο σέντρα Τοπάλη άστοχη έξοδος Ραχιώτη ο Ματούλας έπιασε τη κεφαλιά για να διώξει πάνω στη γραμμή ο Φράγκος.

Στο 36ο σέντρα Σιδηρόπουλου γυριστό σουτ του Μαυροματίδη ψηλά άουτ και στο 43οφάουλ Τοπάλη κεφαλιά Χάιτα μπλόκαρε ο Ραχιώτης.,

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Σταυρίδης έδιωξε δύσκολα την εκτέλεσε κόρνερ του Χρηστογιάννη και στο 53ο ο Τοπάλης με εκτέλεσε φάουλ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στο 57ο σέντρα Σιδηρόπουλου κεφαλιά Καλογιανίδη άουτ και στο 70ο όμορφος συνδυασμός Μαυροματίδη- Τοπάλη σουτ του τελευταίου από πολύ καλά θέση μπλόκαρε ο Ραχιώτης.

Στο 72ο όμως σέντρα Τοπάλη μονοκόμματο σουτ του Μαυροματίδη και 2-1 ενώ στο 75οφάουλ Τοπάλη κεφαλιά Τακίδη εκπληκτικά σε κόρνερ ο Ραχιώτης. Από την εκτέλεση του η μπάλα έφτασε στο Μαυροματίδη που σούταρε άουτ.

Μακεδονικός Φούφα: Σταυρίδης, Δινοβίτσης (52ο Χαραλαμπίδης), Σιδηρόπουλος, Κοπατσάρης, Τακίδης, Φωτιάδης, Μπίντσης (70ο Μόσχος), Τοπάλης, Χάιτας (91οΜανιδάκης), Ματούλας (52ο Καλογιανίδης), Μαυροματίδης.

Αχέρων Καναλακίου: Ραχιώτης, Ζδράβος, Χρηστογιάννης, Φράγκος, Πάνος, Καρίπογλου (46ο Μιχάλης), Νόνας, Γούλας, Κούσης (91ο Κώστας Σ.), Αναστασίου (68ο Λουκούμης), Νικολάου (77ο Τζίμας Φ.)

ΠΗΓΗ: e-ptolemeos

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.