Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ναυπακτιακός Αστέρας – Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας 2-1

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας σκαρφάλωσε ο Ναυπακτιακός Αστέρας, “ρίχνοντας” από το ρετιρέ τον Μεγάλο Αλέξανδρο, με τη νίκη στην όμορφη πόλη της Αιτωλοακαρνανιάς με 2-1

Ονειρικό ξεκίνημα πραγματοποίησε στον αγώνα ο Ναυπακτιακός, καθώς στο 6’ έκανε το 1-0. Μετά από σέντρα του Σαμπανέι από τα δεξιά, ο Θεοχάρης με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Κάτσιο, βάζοντας μπροστά την ομάδα του. Οι Πρωταθλητές Αιτωλοακαρνανίας συνέχισαν σε υψηλό τέμπο και στο 22’ είχαν δοκάρι σε πλασέ του Γραμματικόπουλου από τη μεγάλη περιοχή, ύστερα από παράλληλη του Κωστή. Στο 24’ οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι σε ισοπαλία, όταν μετά από μπαλιά του Μηλιάτη, ο Μήνος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μανιάτη. Στο 29’ ο Κράτσιος απέκρουσε εξ’ επαφής το σουτ του Σαμπανέι μέσα από την περιοχή. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Αστέρας πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ, με την κεφαλιά του Γραμματικόπουλου  έπειτα από παράλληλη μπαλιά, ένα γκολ που ήταν πανομοιότυπο με το πρώτο.

Στο 50’ η κεφαλιά του Γραμματικόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κράτσιου, έπειτα από κόρνερ του Σαμπανέι, με το αποτέλεσμα να μένει στο 2-1. Σε γενικές γραμμές οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι.

ΣΚΟΡΕΡ: 6’ Θεοχάρης / 24’ Μήνος

ΚΟΚΚΙΝΗ: 69’ Γκέκας

Ναυπακτιακός Αστέρας (Σκούνας): Μανιάτης , Καζανάς , Χριστόπουλος,Κοκκώνης, Κυριαζόπουλος, Φαμπίνιο (65’Γιαννόπουλος), Λαγός, Κωστής (77’Καραγιάννης), Γραμματικόπουλος (72’ Γκασούκας),Θεοχάρης , Σαμπανέι (87’ Κονίδας).

Μέγας Αλέξανδος Καλλιθέας (Βόλτσης): Κράτσιος, Παπαδημητρίου (46’ Παπαδόπουλος), Τάσιος (53’ Σιαραφέρας), Μήνος, Λαδάς, Σαλβαρίνας, Μηλιάτης, Γκέκας, Αποστολίδης (78’ Αντωνιάδης Γ.), Αντωνιάδης Κ. (76’ Νικολόπουλος), Χασάι.

Διαιτητής: Μπούμπας (Ηπείρου)

Βοηθοί: Τσάντας (Ηπείρου), Παπαδημητρίου (Άρτας)

Πηγή: nafpaktianews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.