Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πήρε το τρίποντο της 1ης αγωνιστικής ο Πανλευκάδιος – Νίκη επί της Δόξας Ωρωπού

Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 22/09 και ώρα 16:00 στο γήπεδο Ωρωπού ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στην γηπεδούχο ομάδα της Δόξας Ωρωπού και τον φιλοξενούμενο Πανλευκάδιο όπου στην πρώτη επίσημη πήρε το τρίποντο της αγωνιστικής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενο μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 6΄ειχαν την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα με τον Κούτσικο ενώ και στο 9΄ ο Κολοβός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, με το σκορ να μένει στο 0-0. Στο 14΄η Δόξα απείλησε αλλά με τον Λιάσκο να λέει όχι ενώ στο 23΄ο Ζέρης δεν κατάφερε να νικήσει τον Λιάσκο μπροστά στην εστία του. Στο 30΄ο Κούτσικος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους σε 0-1 όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι το ίδιο σκηνικό και από τις δυο ομάδες αλλά με καμία να μην καταφέρνει να βρει δίχτυα έως το 90+ όπου ο Καρέλης κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Παναγιωτίδη για το 0-2, με την ομάδα του Πανλευκάδιου να μπαίνει με το δεξί στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΠΥΡΑΚΟΣ Α.

ΒΟΗΘΟΙ: ΚΩΝΤΣΑΝΤΙΝΟΥ Η. – ΚΕΦΗΣ Γ.

ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ (ΦΙΝΤΖΟΣ): ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ, ΚΡΟΚΙΔΑΣ (ΧΑΛΚΙΔΗΣ 90+), ΣΠΥΡΑΚΟΣ (ΛΙΑΣΚΟΣ 75΄), ΚΡΟΚΙΔΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (ΔΗΜΟΛΙΤΣΑΣ 88΄), ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΛΙΟΝΤΗΣ 56΄), ΜΑΝΤΟΥΣΗΣ, ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ, ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΖΕΡΗΣ.

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ ΑΣ-Κ (ΚΑΤΗΦΟΡΗΣ): ΛΙΑΣΚΟΣ, ΚΟΚΟΛΗΣ, ΤΟΥΡΓΕΛΗΣ, ΤΣΙΑΒΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΦΛΟΥΔΑΣ, ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ (ΚΑΡΕΛΗΣ 88΄), ΘΕΟΧΑΡΗΣ (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 80΄), ΚΟΛΟΒΟΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ (ΚΟΚΟΛΗΣ Χ. 71΄), ΑΡΓΥΡΟΣ (ΓΑΖΗΣ 64΄).

Δείτε ΕΔΩ πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον σημερινό αγώνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.