Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Λύτρωση με Σούνδια στην παράταση για την Καρυά απέναντι στον Α.Ο Μύτικα

Στην παράταση κρίθηκε σήμερα Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Μύτικα ο αγώνας της Α Φάσης του Κυπέλλου ανάμεσα στον Α.Ο Μύτικα και τον Α.Ο Καρυάς, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την πρόκριση στο 31ο λεπτό της παράτασης με γκολ του Σούνδια.

Στο πρώτο ημίχρονο η Καρυά απείλησε πρώτη με σουτ του Θεράπου στο 16’ , ενώ λίγο αργότερα ο Ντίτσος είπε όχι σε σουτ του Γούλα. Στο 37’ ο Κρητικός για την Καρυά χρεώνεται με κόκκινη(δεύτερη κίτρινη) για φάουλ και διαμαρτυρία αποχωρώντας από το παιχνίδι και αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίχτες. Η Καρυά προσπαθούσε τεχνικά να βρει διαδρόμους και να φτάσει στον γκολ απέναντι στην ομάδα του Μύτικα που έκλεινε τους διαδρόμους και γινόταν αρκετά απειλητική στις αντεπιθέσεις, με το ημίχρονο να τελειώνει 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά, με τις δυο ομάδες να ανεβάζουν ρυθμούς και να προσπαθούν να φτάσουν στο γκολ της πρόκρισης. Στο 46’ μια κεφαλιά του Κτενά πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του Ντίτσου, ενώ στο 47’ ο Ναστούλης μετά από λάθος διώξιμο του τερματοφύλακα της Καρυάς βρίσκει τη μπάλα αλλά δε μπορεί να τη στείλει στα δίχτυα. Στο 52’ μετά από σέντρα του Παλάντζα ο Κωλέτσης πιάνει την κεφαλιά που περνάει λίγο άουτ.  Στο 56’΄μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Καρυά με τον Καββαδά να βρίσκει το δοκάρι, ενώ στο 62’ ο Θεράπος με πλασέ μόνος με τον Ντίτσο δε μπορεί να βρει δίχτυα. Στο 72’ ο διαιτητής Μπαίλης χρεώνει με κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) τον Κωνσταντίνη για διαμαρτυρία, με τον παίχτη να αποχωρεί από το ματς και το παιχνίδι να βρίσκει πάλι αριθμητική ισορροπία. Η Καρυά έψαχνε το γκολ στα τελευταία λεπτά και έφτασε πολύ κοντά στο 82’ με τον Θεράπο να σουτάρει και τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Ντίτσου. Στο 83’ σε αντεπίθεση του Μύτικα ο Οικονόμου σούταρε με τον Βενέτη να αποκρούει νευρικά σε κόρνερ. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Μπαίλη έστειλε τις ομάδες στην παράταση.

Στο 3’ της παράτασης ο Μύτικας απείλησε με κεφαλιά του Γερασίμου, ενώ η Καρυά απάντησε με ένα καλό σουτ του Καλογέρη στο 5’. Στο 6’ ο Τάσσης σαν από μηχανής θεός έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή μετά από σουτ του Σκέμπι. Στο 8’ ο Μύτικας διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι σε ανατροπή του Ουτσκούνη με τον διαιτητή του αγώνα να συνεχίζει το ματς και τον Βέρμπη να βλέπει την 2η κίτρινη για διαμαρτυρία και να φεύγει εκτός παιχνιδιού.

Στο 22ο λεπτό της παράτασης μεγάλη ευκαιρία για την Καρυά με τον Θεράπο να σεντράρει και τον Σκέμπι να πιάνει την κεφαλιά αλλά να μην μπορεί να κερδίσει τον πολύ καλό στο σημερινό ματς Ντίτσο. Ο Μύτικας διαμαρτυρήθηκε στο 2ο μέρος της παράτασης για γκολ του Ράπτη που ακυρώθηκε από τον Μπαίλη για φάουλ του παίχτη στον τερματοφύλακα Βενέτη, με τον παίχτη να διαμαρτύρεται και να δέχεται την κόκκινη κάρτα(δεύτερη κίτρινη) και να αποχωρεί από το ματς.  Διαμαρτυρίες της Καρυάς στην επόμενη φάση για πέναλτι που δεν δόθηκε, με τον Σούνδια στο 31ο λεπτό της παράτασης να πετυχαίνει γκολ και να λυτρώνει την ομάδα του, δίνοντας της το εισιτήριο για την επόμενη φάση, απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα του Β Τοπικού που πάλεψε μέχρι τα τελευταία λεπτά να κάνει την έκπληξη αλλά δε τα κατάφερε.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΜΠΑΙΛΗΣ Ν.

ΒΟΗΘΟΙ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Π.-ΣΙΣΚΑΣ Σ.

A.O MYTIKA(Βέρμπης): ΝΤΙΤΣΟΣ, ΜΥΤΙΚΑΣ, ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΗΣ, ΚΩΛΕΤΣΗΣ, ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ( 85’ ΝΑΤΣΗΣ), ΟΥΤΣΚΟΥΝΗΣ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ, ΤΑΣΟΥΛΗΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ(76’ ΤΑΣΣΗΣ), ΒΕΡΜΠΗΣ(65’ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ), ΒΕΡΥΚΙΟΣ(73’ ΡΑΠΤΗΣ).

Α.Ο ΚΑΡΥΑΣ(Φερεντίνος): ΒΕΝΕΤΗ, ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ, ΓΟΥΛΑΣ(61’ ΣΟΥΝΔΙΑΣ), ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ( 55’ PEREZ-MORALES), ΚΤΕΝΑΣ, ΘΕΡΑΠΟΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΚΑΒΒΑΔΑΣ(65’ ΣΚΕΜΠΙ), ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ.

Δεν έχει επιλεχθεί συλλογή ή η συλλογή έχει διαγραφεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.