Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου ο ΠΑΣ Πρέβεζα μετά τη νίκη επί της Α.Ε Πρέβεζας

Νικηφόρα άνοιξε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις σήμερα Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου η ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα, αφού επιβλήθηκε της Α.Ε Πρέβεζας με σκορ 1-5 για την Α Φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Π-Λ και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι παίχτες του Βασίλη Ξανθόπουλου που υπερείχαν  σε όλο το ματς λόγω της διαφορά δυναμικότητας και εμπειρίας ανάμεσα στις δυο ομάδες  πέτυχαν μόλις στο 6’ γκολ με κεφαλιά του Καζούκα μετά από σέντρα του Γεωργίου, το 2-0 ήρθε στο 13’ με τον Καζούκα να σουτάρει και να διπλασιάζει τα τέρματά του, ενώ μόλις 2 ΄λεπτά αργότερα ο Γεωργίου με απευθείας φάουλ σκόραρε για το 0-3 του ημιχρόνου.

Στο 60’ ο Πανταζής με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ντέτσικα διαμόρφωσε το 0-4, ενώ στο 66’ ο Τσάλας μετά από κάθετη πάσα του Ντέτσικα με σουτ νίκησε τον Βαρδή για το 0-5. Οι παίχτες του Άγγελου Μπέκα απάντησαν στην τελευταία φάση του παιχνιδιού όταν ο Κώτσης απέκρουσε σουτ του Ντέντε στην αντεπίθεση με την μπάλα να καταλήγει στον Dedi που με σουτ την έστειλε στα δίχτυα του ΠΑΣ για το τελικό 1-5.

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Ένωσης που φέτος θα αγωνίζεται στην Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και αρκετό ταλέντο και ζωντάνια.

Διαιτητής: ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Χ.

Βοηθοί: ΠΑΤΣΗΣ Ι- ΚΟΥΤΡΑ Α.

Α.Ε Πρέβεζας (Μπέκας): ΒΑΡΔΗΣ, ΤΣΑΤΣΟΣ, ΤΣΟΥΤΣΗΣ, ΝΤΕΝΤΗΣ, DEDI, ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ, ΤΑΣΣΗΣ(46’ ΒΑΝΙΩΤΗΣ), ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ(61’ ΖΗΣΗΣ), ΣΤΑΧΤΙΑΡΗΣ(18’ ΣΠΑΝΟΣ), ΓΚΟΥΝΕΛΑΣ, ΚΑΤΩΓΙΑΝΝΗΣ (29’ ΝΤΕΝΤΕΣ)

ΠΑΣ Πρέβεζα(Ξανθόπουλος-Δήμας): KΩΤΣΗΣ, ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ, ΣΠΑΝΟΣ( 63’ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ), ΔΗΜΑΣ Χ., ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ, ΤΣΑΛΑ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΑΖΟΥΚΑΣ, ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ, ΝΤΕΤΣΙΚΑΣ.

Δεν έχει επιλεχθεί συλλογή ή η συλλογή έχει διαγραφεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.