Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Νίκη με ανατροπή για τον ΠΑΣ Πρέβεζα στο φιλικό με την Αναγέννηση Άρτας

Νικηφόρα συνέχισε τη σειρά των φιλικών αναμετρήσεων προετοιμασίας του, εν’ όψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων  για τη σεζόν 2018-2019 ο ΠΑΣ Πρέβεζα καθώς επικράτησε με σκορ 1-2 της Αναγέννησης Άρτας σήμερα Σάββατο 25 Αυγούστου και ώρα 18:00 στο γήπεδο Κωστακιών.

Σε ένα δυνατό τέστ για την ομάδα του Ξανθόπουλο με δυνατά μαρκαρίσματα, η ομάδα απέδειξε ότι μπορεί και στα δύσκολα αφού ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 3’ λεπτό με γκολ του Σιδηρόπουλου που με πλασέ κέρδισε τον Κώτση στο 1ο ημίχρονο, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα στο 2ο ημίχρονο και με γρήγορες μπαλιές και πιο ομαδικό ποδόσφαιρο, κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος της σκορ και να φύγει με τη νίκη στο 2ο φιλικό της ομάδας και μάλιστα σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χρόνο αφού σε όλο το δεύτερο ημίχρονο έπεφτε καταρρακτώδη βροχή.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε 1-0 υπέρ των γηπεδούχων με ένα γρήγορο πλασέ του Σιδηρόπουλου στο 3’ με τους γηπεδούχους να έχουν βρει τα πατήματα τους και να είναι γρήγοροι στις αντεπιθέσεις. Η Πρέβεζα απείλησε μόλις στο 42’ όταν μετά από σέντρα του Ντέτσικα, ο Σταματέλος έπιασε ένα ωραίο σουτ με τον Χεμπάγια να προλαβαίνει την μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ εμφανίστηκε αισθητά βελτιωμένος και πιο επιθετικός. Στο 74’ ο Γεωργίου με ένα ωραίο σουτ από μακριά απείλησε την εστία του Γεροδήμου που έδιωξε νευρικά σε κόρνερ. Στο 84’ σε μια πολύ ωραία φάση ο Γκίνι σούταρε με τον τερματοφύλακα να αποκρούει και τον Κόκκαλη να πιάνει το σουτ και να διαμορφώνει το 1-1. Δυο λεπτά αργότερα ο Γεωργίου σεντράρει και ο Μπόμπορης με ένα πολύ ωραίο εναέριο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-2.

Διαιτητής: ΤΣΙΩΡΗΣ Π.

Βοηθοί: ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ Ν. – ΑΛΕΥΡΙΟΥ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (Νταλάκας Αναστάσιος): ΜΠΑΚΟΛΑΣ, ΧΕΜΠΕΓΙΑ, ΚΡΑΜΠΗΣ, ΠΑΠΑΡΟΥΝΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΥ, ΓΚΟΝΤΖΙΟΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΠΑΠΑΚΙΤΣΙΟΣ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Έπαιξαν και οι: ΓΚΑΡΤΖΩΝΗΣ, ΓΕΡΟΔΗΜΟΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΕΞΑΡΧΟΣ Μ., ΕΞΑΡΧΟΣ Γ., ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΑΚΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ Β., ΘΕΟΔΩΡΟΥ Γ., ΡΙΧΟΣ, ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΜΑΝΟΔΗΜΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ, ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ, ΓΑΛΑΝΟΣ.

ΠΑΣ Πρέβεζα( Ξανθόπουλος Β. – Δήμας ): ΚΩΤΣΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ, ΝΤΕΤΣΙΚΑΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΖΙ, ΚΑΖΟΥΚΑΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΠΟΜΠΟΡΗΣ, ΓΚΙΝH.

Έπαιξαν και οι: ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ, ΒΑΛΑΡΗΣ, ΤΑΣΣΗΣ, ΓΚΟΛΑΚΟΣ, DIAW, ΣΠΑΝΟΣ, ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ.

Δεν έχει επιλεχθεί συλλογή ή η συλλογή έχει διαγραφεί

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.