Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Γ. Μπόκιας: «Όλοι μαζί για να πετύχουμε κάτι καλό για το καλό αυτής της ομάδας».

Πραγματοποιήθηκε χθες η συνέντευξη τύπου του Δ.Σ. της ομάδας του Πας Πρέβεζα στο Boutique Hotel Dioni στην Πρέβεζα στις 19.00, με θέμα: Ενημέρωση των φιλάθλων για τις μέχρι τώρα ενέργειες της διοίκησης για την ενίσχυση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

Τον λόγο είχε ο Πρόεδρος του Πας Πρέβεζα κ. Μπόκιας όπου είπε τα εξής: «Είχαμε πει ότι με την έναρξη της προσπάθειας  μας ως νέα Διοίκηση και με την έναρξη της προετοιμασίας ότι προσπαθούμε να κάνουμε μια καινούργια αρχή στην ομάδα σε πολλά επίπεδα και σήμερα τρεις μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα έχουμε μαζευτεί ώστε να δείξουμε κάποια από αυτά που έχουν γίνει και κάποια που γίνονται και θα συνεχίσουν και στο μέλλον.

Για εμάς πρώτη προτεραιότητα όπως είχαμε πει από την αρχή ήταν να βάλουμε μια τάξη στα διοικητικά πράγματα της ομάδας και υπάρχει μια πολύ καλή και αγαστή συνεργασία θα έλεγα μεταξύ των μελών του διοικητικού συμβουλίου και αυτό φέρνει μια καλή συνεργασία και ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα το όποιο το εισπράττουμε και ο κόσμος αλλά και οι ποδοσφαιριστές μας. Νομίζω ότι το αγωνιστικό κομμάτι επηρεάζεται άμεσα και αυτός είναι ένας πολύ βασικός λόγος όπου και εμείς προσπαθούμε να είμαστε όσο μπορούμε πιο κοντά ως διοικητικό συμβούλιο και να συνεργαζόμαστε αγαστά όπως είπα και το καταφέρνουμε.

Πραγματικά προσπαθούμε και αφιερώνουμε χρόνο και θέλουμε να το κάνουμε και νομίζω ότι θα το κάνουμε με μεγάλη επιτυχία. Στα πλαίσια αυτά όπως γνωρίζετε, ξεκινήσαμε πολύ νωρίς φέτος την προετοιμασία μας και ήδη από τις 31 Ιουλίου τα παιδιά όλα βρίσκονταν στην προσπάθεια που κάνουμε με τον προπονητή μας, τον Άγγελο Μπέκα και το υπόλοιπο το προπονητικό team.

Από την ημέρα εκείνη έως και σήμερα που μιλάμε γίνεται μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια και θέλω και δημόσια να ευχαριστήσω και τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που κάνουν και το προπονητικό team γιατί όλοι δείχνουν ότι αντιλαμβάνονται την προσπάθεια αυτήν που και εμείς κάνουμε και νομίζω ότι αυτό θα φανεί και στην πορεία.

Και ο κόσμος το αντιλαμβάνεται αυτό, βλέπει την προσπάθεια που γίνεται και νομίζω ότι αυτήν είναι η ουσία της προσπάθεια μας. Δηλαδή όλοι μαζί για να πετύχουμε κάτι καλό για το καλό αυτής της ομάδας.

Υπάρχει μια ροη πραγμάτων, η οποία πηγαίνει προς τον δρόμο που θα έπρεπε και συμμέτοχο θέλουμε δίπλα μας όπως το είχαμε πει από την πρώτη στιγμή και οφείλω να ομολογήσω ότι η κοινωνία της Πρέβεζας είναι δίπλα μας και αυτό μας δίνει ελπίδα και κουράγιο βέβαια μας γεμίζει και με ευθύνη γιατί είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι ύστερα από όλα αυτά που έχει περάσει η ομάδα τα χρόνια τα τελευταία- τα δύσκολα, υπάρχει ο κόσμος δίπλα που ελπίζει και πιστεύει και θεωρεί ότι αυτό που γίνεται είναι αξιόλογο και στέκεται δίπλα της, δίπλα στην ομάδα, στους ποδοσφαιριστές και σε εμάς.

Στην προσπάθεια αυτήν συμμέτοχους θέλουμε και θα έχουμε και είμαστε σε επικοινωνία με ένα πολύ δυνατό και ζωντανό κομμάτι της ομάδας όπως είναι οι Παλαίμαχοί της, η ιστορία της, οι άνθρωποι που έχουν πονέσει και την έχουν δοξάσει, οι άνθρωποι όπου και σήμερα ακόμη προσπαθούν με τον τρόπο τους να βοηθήσουν την ομάδα, τους θέλουμε δίπλα μας και είμαστε σε επικοινωνία.

Οι φίλαθλοι είναι η βάση, η ουσία, τα θεμέλια αυτής της ομάδας. Οι φίλαθλοι είναι αυτοί που στηρίζουν την ομάδα, που την έχουν στηρίξει στα δύσκολα και αγαπάνε την ομάδα και που αυτήν την στιγμή δείχνουν την πίστη τους και για τους οποίους γίνονται όλα αυτά. Όλα αυτά γίνονται για την αγάπη προς την ομάδα αυτήν και οι φίλαθλοι είναι οι πρώτοι, οι οποίοι είναι δίπλα και αυτοί στους οποίους εμείς στηριζόμαστε περισσότερο. Θέλουμε να ξέρουν ότι κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας, όλοι από το διοικητικό συμβούλιο, από την ομάδα, οι ποδοσφαιριστές και προσπαθούμε γι’ αυτούς να δείξουμε ότι καλύτερο μπορούμε και είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα δείξουν μια εικόνα μέσα στο γήπεδο και πιστεύω ότι η προσπάθεια των παιδιών θα ανταμείψει τους φιλάθλους και θα πετύχουμε αυτά που θέλουμε.»

Στην συνέχεια ο κ. Μπόκιας ευχαρίστησε τους χορηγούς που στηρίζουν ενεργά και με κάθε τρόπο την ομάδα.

Ο κ. Μπόκιας αναφέρθηκε και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου όπου η ομάδα τους Πας Πρέβεζα θα αντιμετωπίσει στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας τον Θρίαμβο Λούρου για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α ΕΠΣ Π-Λ με ένα μέρος των εσόδων  να δοθούν στην  οικογένεια του μικρού Αλέξανδρου, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.

Στην συνέχεια τον λόγο είχε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας ο κ. Τάσος Αμάραντος όπου ευχαρίστησε τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα σε αυτούς και στην ομάδα ώστε να είναι έτοιμη για την φετινή σεζόν ενώ ο κ. Αμάραντος εξέφρασε και το παράπονο του προς τον Δήμαρχο Πρέβεζας όπου ενώ βρεθήκανε και κάνανε κάποιες προτάσεις, όπως είπε,  από την Δημοτική Αρχή υπάρχει μια κωλυσιεργία, ενώ κάλεσε δημόσια τον Δήμαρχο να προχωρήσουν αυτές οι διαδικασίες γιατί όπως τόνισε είναι κρίμα το Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας να μένει πίσω και να είναι σε κακή κατάσταση.

Το λόγο στην συνέχεια είχε ο Αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Κουτρούμπας όπου τόνισε τα εξής: «Από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε είπαμε όλοι μαζί να κάνουμε μια προσπάθεια, και είχαμε πει ότι θα βάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας και αυτή η προσπάθεια ότι θα πάει καλά και χωρίς να υποσχεθούμε κάτι παραπάνω.

Τα θετικά βήματα που  μας κάνουν να παίρνουμε δυνάμεις για να συνεχίσουμε είναι ότι μαζευτήκαμε μια ομάδα ανθρώπων και βάλαμε κάτω την κοινή λογική και το κοινό θέλω για να κάνουμε κάποια πράγματα να πάει αυτήν η ομάδα μπροστά και να βγει από την  αφάνεια που διάφορες συνθήκες την είχαν οδηγήσει αυτά τα χρόνια. Αυτό ήταν το πρώτο βήμα.

Το δεύτερο βήμα, το θετικό είναι ότι είχαμε την αποδοχή και άρχισε να κερδίζεται η εμπιστοσύνη που είχε χαθεί από κάποιους παίχτες. Από κάποιους παίχτες που είναι εδώ στην περιοχή και έχουν δώσει πολλά στο ποδόσφαιρο. Χτυπήσαμε πολλές πόρτες και ήρθαμε σε επικοινωνία με πολλούς και  ακόμα υπήρχε έτσι μια αμφισβήτηση και από κάπου υπήρχαν κάποια άλλα πράγματα που δεν επέτρεψαν οι παίχτες να είναι κοντά μας αλλά υπήρχαν πάρα πολλοί παίχτες οι οποίοι μας πιστέψανε και εμπιστευτήκαν το νέο ξεκίνημα που πήγαμε να κάνουμε.»

Στο τέλος έγινε και η παρουσίαση της επίσημης φανέλας για την νέα αγωνιστική χρονιά όπου είχε γίνει διαγωνισμός στην σελίδα της ομάδας στο Facebook και αναδείχτηκε  η παρακάτω φανέλα με τους παίχτες του ΠΑΣ Πρέβεζα Δημουλιά, Μπόμπορη, Κώτση και Λεόπουλο να την παρουσιάζουν .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.