Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Στο τιμόνι του Α.Ο Καρυάς ο Άρης Φερεντίνος

Στο τιμόνι του Α.Ο Καρυάς θα βρίσκεται ο προπονητής Άρης Φερεντίνος τη νέα αγωνιστική χρονιά, μετά την αποχώρηση του Αλέξανδρου Βλασσόπουλου. Ο έμπειρος προπονητής, μετά από ένα χρόνο απουσίας, επιστρέφει δυναμικά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, αφού πριν λίγο έδωσε τα χέρια στην καφετέρια “Karma” στη Λευκάδα, όπως βλέπετε και στην φώτο, με τον νέο πρόεδρο της Καρυάς Στάθη Κατωπόδη.

Απόφοιτος γυμναστικής ακαδημίας Κομοτηνής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA Β, με συμμετοχή στην άνοδο το 2005 από το τοπικό πρωτάθλημα στην τότε  Δ Εθνική με  τον Τηλυκράτη,  2 χρονιές με τον Αμβρακικό Βόνιτσας στη Δ Εθνική από το 2007-2009, ,πρωτεργάτης στην άνοδο του Τηλυκράτη για πρώτη φορά στη Γ Εθνική την περίοδο 2010-2011,προπονητής του Θρίαμβου Λούρου τη χρονιά 2014-2015  που αναδείχτηκε κυπελλούχος ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και προπονητής του Αμβρακικού Βόνιτσας για δυο χρονιές, είναι η ιδανική επιλογή για τον πάγκο της Καρυάς και σίγουρα μέσω της εμπειρίας και των γνώσεων του θα βοηθήσει στα μέγιστα την ομάδα της Καρυάς στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.