Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με ανατροπή ο ΠΑΣ Θύελλα 2015 στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Με ανατροπή προκρίθηκε  ο ΠΑΣ Θύελλα 2015 στην επόμενη φάση του κυπέλλου, αφού επικράτησε σήμερα Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:30 στο γήπεδο της Πλαγιάς του Α.Ο Πλαγιάς στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς και για τις δυο ομάδες.

Η ομάδα του Α.Ο Πλαγιάς προηγήθηκε στο ημίχρονο με σκορ 0-2 με δυο γκολ του Φερεντίνου αλλά οι παίχτες του Δρίβα δεν είχαν πει την τελευταίας του κουβέντα. Με γκολ του Αρίδα και με τις χρυσές αλλαγές των Προδρομίτη και Κυρίτση πήραν τη νίκη με σκορ 3-2 και μαζί και το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

 

Διαιτητής: ΣΠΥΡΑΚΟΣ Α.

Βοηθοί: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Η.- ΝΤΟΥΣΚΟΣ ΣΤ.

ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ 2015(ΔΡΙΒΑΣ): ΦΟΥΡΛΗΣ Ι.(46ο ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΗΣ) ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΡΙΔΑΣ, ΧΑΙΔΑΚΗΣ, ΤΡΑΥΛΟΣ(46ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ), ΦΟΥΡΛΗΣ Π. (46ο ΔΡΙΒΑΚΟΣ),, ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ Χ.(83ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ), ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ ΑΝΔ., ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ.

Α.Ο ΠΛΑΓΙΑΣ (ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ): ΠΑΞΙΝΟΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ ΕΛ., ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΦΡΑΓΚΟΛΙΟΣ, ΜΗΧΑΛΙΩΤΗΣ, ΚΑΠΟΤΗΣ, ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ, ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ι., ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΜΩΡΑΙΤΗΣ Β, ΚΑΤΑΓΗΣ Β(46Ο ΚΟΝΤΟΜΙΧΗΣ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.