Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το  σχολικό τουρνουά ποδοσφαίρου δημοτικών σχολείων στο Ν. Πρέβεζας

Mετά τους αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» Κλασικού Αθλητισμού μεταξύ των δημοτικών σχολείων του Νομού Πρέβεζας, που διεξήχθησαν την Τρίτη 15 Μαΐου 2018 στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα», το πρόγραμμα σήμερα είχε αγώνες ποδοσφαίρου μεταξύ των δημοτικών σχολείων του Δήμου Πρέβεζας.

Σήμερα, λοιπόν, Δευτέρα 21 Μαΐου με ώρα έναρξης 9.30π.μ., μετά από πρωτοβουλία των δασκάλων  της φυσικής αγωγής του Νομού μας, τα παιδιά συμμετείχαν σε ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά που πήρε μέρος σε τρία γήπεδα. Στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα» έγιναν οι αγώνες των δημοτικών σχολείων του Δήμου Πρέβεζας, στο δημοτικό στάδιο  Θεσπρωτικού «Κατερίνα Θάνου» βρέθηκαν τα σχολεία του Δήμου Ζηρού, ενώ στο γήπεδο του Καναλακίου τα δημοτικά σχολεία της Δ.Ε. Φαναρίου και της Δ.Ε. Πάργας.

Οι μαθητές έπαιξαν ποδόσφαιρο και το διασκέδασαν μέσα σε κλίμα συνεργασίας και ποιοτικού χρόνου, χωρίς βαθμολογίες και ανταγωνισμούς.

Δεν έχει επιλεχθεί συλλογή ή η συλλογή έχει διαγραφεί

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.