Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ο Πανσερραϊκός έμεινε στο 1-1 με την Παναχαϊκή και υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Γ’ εθνική κατηγορία

Στη Γ’ Εθνική κατηγορία υποβιβάστηκε και μαθηματικά ο Πανσερραϊκός που έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Παναχαϊκή. Τα Λιοντάρια προηγήθηκαν στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης με τον νεαρό Πέτρου, όμως ο Κυνηγόπουλος έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 39′. Οι γηπεδούχοι μάλιστα αγωνίστηκαν με αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Αποστολόπουλου στο 42ο λεπτό όμως δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν. Ο Κρητικός δεν ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι και το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος με την ομάδα των Σερρών να αποχαιρετά τη Football League.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πέτρος Στοΐλας): Πολίτης, Τσελεπίδης, Σιάκκας (46′ Ρούσσος), Ποζατζίδης, Ναζίμ, Αναστασόπουλος, Γιαξής (79′ Στέβιτς), Κρητικός, Πέτρου (69′ Πόζογλου), Δούμτσιος, Ενομό.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χαλκιάς, Πολίμος, Αργυρόπουλος (59′ Μωραΐτης), Σωτηράκος, Πλέγας, Αποστολόπουλος, Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος (83′ Κωνσταντακόπουλος), Πολύχρόνης, Αντωνακόπουλος (65′ Ντάσιος), Κυνηγόπουλος.

 

Πηγή: to10.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.