Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Μ. Ντέτσικας: «Μέσα σε τρία λεπτά καταφέραμε να χάσουμε τη Γ Εθνική μέσα από τα χέρια μας. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας γι’ αυτό το αποτέλεσμα»

Δηλώσεις έκανε σήμερα μετά τον τελικό των play off της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον ΠΑΣ Αχέροντα Καναλακίου και τον ΠΑΣ Πρέβεζα, που έληξε 2-2, και έδωσε το πρωτάθλημα και το εισιτήριο για τη Γ Εθνική στο Καναλάκι, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Πρέβεζα Μιχάλης Ντέτσικας, ο οποίος δήλωσε:

«Πριν ξεκινήσω να πω για το παιχνίδι, να δώσω συγχαρητήρια στον Αχέροντα Καναλακίου για την άνοδο. Θα πω για το αγωνιστικό ότι ήμασταν ξεκάθαρα καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Παίζαμε μόνο για ένα αποτέλεσμα, ενώ ο Αχέρων είχε και την ισοπαλία. Νομίζω το γκολ που πέτυχε στην αρχή του παιχνιδιού τον βοήθησε πολύ, κλείστηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν καλύτερα για εμάς. Ισοφαρίσαμε, καταφέραμε να προηγηθούμε στο 88’ σε ένα σημείο που νομίζω ότι το ματς δε το χάνεις, απλά δε το χάνεις άμα θες να είσαι στη Γ Εθνική. Παρόλα αυτά στα τελευταία 3 λεπτά καταφέραμε να χάσουμε τη Γ Εθνική μέσα από τα χέρια μας, κόποι μιας χρονιάς, βροχές, κρύα, λύπη, στεναχώρια, όλες οι κακουχίες καταφέραμε να χάσουμε μέσα από τα χέρια μας, μέσα σε τρία λεπτά το πρωτάθλημα. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε αυτό τον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα μέχρι εδώ στο Καναλάκι και ήταν πραγματικά ο 12ος παίχτης μας. Τους στεναχωρήσαμε, πικραθήκαμε. Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι γι’ αυτό. Πραγματικά εύχομαι να βρει το δρόμο της αυτή η ομάδα και να ξανανέβει κάποια στιγμή στη Γ Εθνική.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.