Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σταμάτησε το αήττητο σερί της Α.Ε Πρέβεζας η Ένωση Πάργας (φώτο)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 06/05 και ώρα 11:00 στο γήπεδο Αγίου Θωμά η 9η και προτελευταία αγωνιστική του προπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας με την ομάδα του Γιώργου Πασχοδήμου να σταματάει το αήττητο σερί της Α.Ε Πρέβεζας, σε έναν αγώνα διαφήμιση του ποδοσφαίρου ανάμεσα σε δυο σπουδαίες ομάδες.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 4’ με τον Πλασκασοβίτη Ε., αλλά η Α.Ε Πρέβεζας  ισοφάρισε στο 13’ με τον Λαμπρούση. Στο 15’ ο Πλασκασοβίτης ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή, με τον διαιτητή του αγώνα να δίνει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος παίχτης, με τον Λέσι να αποκρούει αλλά με τον Πλασκασοβίτη να στέλνει με δεύτερη ευκαιρία τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Ένα ακόμη γκολ στο 23’ για την Πάργα με τον Πάνου να γράφει το 1-3, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Πανούση μπήκε πολύ δυναμικά και μόλις στο 10ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου έχασε διπλή ευκαιρία να μειώσει σε 2-3 με τον Σάββα με σουτ να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και τον Ντελή με κεφαλιά να βρίσκει πάλι δοκάρι. Η Ένωση είχε ακόμα δυο δοκάρια στη συνέχεια από μακριά με τους Λαμπρούση και Ντοματά, αλλά τελικά κατάφερε να μειώσει σε 2-3 με κεφαλιά του Ράμμου. Οι παίχτες της Ένωσης πίεζαν για το γκολ μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, αλλά με την Πάργα να είχε κλείσει όλους τους διαδρόμους και με καλή άμυνα να φεύγει με τη νίκη με 2-3 μέσα σε πανηγυρισμούς για την πρώτη νίκη στα παιδικά πρωταθλήματα απέναντι στις ομάδες της Ένωσης Πρέβεζας.

Διαιτητές: ΝΤΟΜΑΡΗΣ Α. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Π

Α.Ε Πρέβεζα(Πανούσης): ΛΕΣΙ, ΝΤΕΛΗΣ, ΣΕΡΓΗΣ, ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΝΑΤΣΙΟΣ, ΛΟΥΠΑΣ, ΛΑΜΠΡΟΥΣΗΣ, ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΣΑΒΒΑΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, ΒΑΣΣΙΟΣ.

Αναπλ/κοί: ΣΑΚΚΑΣ, ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ, ΠΑΠΑΚΟΣΜΑΣ, ΡΑΜΜΟΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ.

ΠΣ. Ένωση Πάργας(Πασχοδήμας): ΛΑΜΠΡΟΥΣΗΣ, ΝΤΟΚΟΣ, ΠΑΣΧΟΔΗΜΑΣ, ΝΑΚΟΣ, ΧΑΣΑΝΑΙ, ΠΛΑΣΚΑΣΟΒΙΤΗΣ, ΤΣΑΛΟΥΚΑΣ, ΒΟΥΡΕΚΑΣ, ΠΑΝΟΥ, ΔΕΣΚΑΣ, ΔΟΥΡΟΣ.

Αναπλ/κοί: ΔΑΝΔΟΛΟΣ, ΧΑΛΚΗΣ, ΜΕΛΙΔΗΣ, ΛΙΑΚΟΣ, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ.

Δεν έχει επιλεχθεί συλλογή ή η συλλογή έχει διαγραφεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.