Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με το δεξί  η Φορτούνα Βαλανιδοράχης στα Play Out  της Α ΕΠΣ Π-Λ – Νίκη επί της Α.Ε Πρέβεζας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 29 Απριλίου 2018 και ώρα 16:30 στο γήπεδο Αγίου Θωμά ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής  των Play Out  της Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας για το Πρωτάθλημα 2017-2018 ανάμεσα στην Α.Ε Πρέβεζας και την Φορτούνα Βαλανιδοράχης με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το διπλό με σκορ 1-2 απέναντι σε μια μαχητική Ένωση που είχε πολύ καλή παρουσία στο σημερινό ματς.

Σε ένα ματς που δεν είχε αρκετές φάσεις στο πρώτο μέρος με την Φορτούνα να έχει περισσότερη κατοχή της μπάλας, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Βανιώτη σε 0-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Ένωση πίεζε για την ισοφάριση με τον Σκάρπο στο 50’ και στο 51’ ο Καραμπέτσος απείλησε με σουτ με τον Τσοβίλη να αποκρούει νευρικά. Στο 60’ οι γηπεδούχοι έχασαν μια ακόμη ευκαιρία να φτάσουν στην ισοφάριση με το σουτ του Γκαρτζονίκα να βρίσκει το δοκάρι. Στο 63’ η Φορτούνα έχασε κλασική ευκαιρία για το 0-2. Η Ένωση έφτασε στην ισοφάριση στο 67’ όταν μετά από σέντρα του Σκάρπου ο Κατωγιάννης έπιασε ένα ωραίο πλασέ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσοβίλη για το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι πήραν πάλι κεφάλι στο σκορ στο 75’ όταν μετά από κόρνερ ο Τζίμας έπιασε την κεφαλιά και σκόραρε για το 1-2. Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη μια ευκαιρία να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Σκάρπο στο 77’ αλλά χωρίς όμως να αλλάξει κάτι στο σκορ, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με τη νίκη.

Διαιτητής: ΡΟΥΣΟΣ Γ.

Βοηθοί: ΠΑΤΣΗΣ Ι. – ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ Ε.

Α.Ε Πρέβεζας (Τάγγας): ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΒΑΝΙΩΤΗΣ(77’ ΝΤΕΝΤΕΣ), ΣΠΑΝΟΣ, ΤΣΟΥΤΣΗΣ(36’ ΤΖΟΚΑ), ΤΑΣΣΗΣ, ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ, ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ(77’ ΒΑΛΑΡΗΣ), ΓΚΟΥΝΕΛΑΣ, ΣΚΑΡΠΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ(45’ ΚΑΤΩΓΙΑΝΝΗΣ Β.), ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ.

Α.Ε Φορτούνα Βαλανιδοράχης (Κασκάνης): ΤΣΟΒΙΛΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΑΠΠΑΣ, ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ, ΣΟΥΠΕ(30’ ΝΙΚΟΛΑΟΥ), ΜΗΤΟΣ-ΚΩΤΣΗΣ Ι., ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΜΗΤΟΣ-ΚΩΤΣΗΣ ΑΛ.(80’ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ), ΤΖΙΜΑΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΒΑΒΒΑΣ(53’ ΚΑΣΚΑΝΗΣ).

Τις επόμενες ώρες ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από το παιχνίδι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.