Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με το… δεξί ο Ηρακλής στη Λευκάδα!

Το πρώτο βήμα για την άνοδό του στη Football League πραγματοποίησε ο Ηρακλής που έφυγε με το διπλό από τη Λευκάδα, επικρατώντας 2-0 του Τηλυκράτη, χάρις τα τέρματα των Παναγιωτούδη και Τάι.

Το πρώτο μέρος ήταν κάτι παραπάνω από κακό. Καμία από τις 2 ομάδες δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει κάποια αξιόλογη φάση. Τις ελάχιστες ευκαιρίες είχε ο Γηραιός με κάποια σουτ από μακρινή απόσταση, τα οποία είτε εξουδετέρωσε ο Κραγκούνης είτε πέρασαν απελπιστικά άουτ.
Το παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημά του ήταν κλειστό με τις δύο ομάδες να προσέχουν τα μετόπισθέν τους, θέλοντας πρωτίστως να διαφυλάξουν το μηδέν στην άμυνά τους. Ο Ηρακλής που σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερος, είχε τον έλεγχο του αγώνα, όμως μέχρι και τη φάση του Ρόβα στο 77′ δεν είχε καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά τα αντίπαλα καρέ.

Τη λύση έδωσε ο Κώστας Παναγιωτούδης, στο 84′ όταν έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Τάι, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά της την έστειλε με δυνατό σουτ στα δίχτυα. Το γκολ αυτό πανηγυρίστηκε έξαλλα από παίκτες, τεχνική ηγεσία και τον κόσμο του Ηρακλή, που έδωσε βροντερό παρών στη Λευκάδα.

Ενα λεπτό αργότερα, μία κόντρα επίθεση και μία εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Τάι, ήταν αρκετή για να “γράψει” με πολύ όμορφο τελείωμα το 2-0 ο Βραζιλιάνος που ήταν και το τελικό σκορ.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Καταγής, Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Πετράκος, Περιστέρης, Κτενάς, Γραμματικόπουλος, Γκίκα, Καλογέρης, Φέτσης.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καζναφέρης, Παναγιωτούδης, Τάι (87΄ Κωστούλας), Παπαδόπουλος (74΄ Αμαραντίδης), Πτηνόπουλος (74΄ Ντε Σμεντ), Ρόβας.

Πηγή: metrosport

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.