Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Αναγέννηση Καρδίτσας-Πανσερραϊκός 1-0

Μια ακόμα ευκαιρία παραμονής έχασε ο Πανσερραϊκός που ηττήθηκε από την Αναγέννηση Καρδίτσας με σκορ 1-0 με γκολ του Παπαευθυμίου. Οι Σερραίοι είχαν δοκάρι με τον Παπουτσογιαννόπουλο, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε την ισοπαλία. Στο 13ο λεπτό ο Σταματάκης με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 26ο λεπτό ο Παπουτσογιαννόπουλος έκανε το σουτ, ο Γκέκας έδιωξε και ο επερχόμενος Κρητικός σούταρε άουτ. Στο 44ο λεπτό σούταρε ο Καρρίκι και ο γκολκίπερ Πολίτης έδιωξε την μπάλα. Έτσι τελείωσε το ημίχρονο χωρίς σκορ στο 0-0. Στην επανάληψη στο 48ο λεπτό σουτ του Καρίκι η μπάλα άουτ. Και στο 54ο λεπτό η Αναγέννηση Καρδίτσας άνοιξε το σκορ με τον Γιάννη Παπαευθυμίου. Ήταν η σέντρα του Μπιτέλη, ο σκόρερ έκανε ένα ψιλοκρεμαστό σουτ που κατέληξε στα δίχτυα. Στο 75ο λεπτό ο Πανσερραϊκός είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Παπουτσογιαννόπουλου και ο Δούμτσιος στην συνέχεια αστόχησε με κεφαλιά, για να ισοφαρίσει το σκορ. Το τέλος του αγώνα βρήκε την ομάδα να χάνει με 1-0.

ΑΝΑΓ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: (Γ. Βαζάκας) Γκέκας, Καρίκι, Κωνσταντινόπουλος (87′ Μπούσδρας), Ρουσσάκης, Τζέκος, Μπιτέλης, Πλαβούκος (93′ Ντάγκρας), Σταματάκης, Κονέ, Βατουσιάδης, Παπαευθυμίου (78′ Λεφίδης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: (Α.Χαραλαμπίδης) Πολίτης, Ποζατζίδης (66′ Κάκκο), Τσελεπίδης (80′ Στέβιτς), Τσαμούρης, Αναστασόπουλος, Ρούσσος, Παπουτσογιαννόπουλος, Κρητικός, Πόζογλου (57′ Ενομό), Δούμτσιος.

Διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας).

 

Πηγή: fonh.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.