Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Παναιγιάλειος – Δόξα Δράμας 1-0

Στα του ματς η Δόξα Δράμας ήταν αυτή η οποία μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα και στο 9΄ έφτασε κοντά στο 1-0, το σουτ όμως του Νατσιόπουλου έφυγε λίγο άουτ από την εστία του Τσάπαλου. Από το σημείο εκείνο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με συνέπεια να υπάρχουν λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Όλα αυτά μέχρι το 45΄όταν οι «μαυραετοί» είχαν ακόμα μια καλή ευκαιρία για να σκοράρουν με τον Ρέλλα να διώχνει προ του Καπνίδη και την μπάλα να περνά ελάχιστα έξω από την εστία του Τσάπαλου, με συνέπεια το ήδη υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα ο Παναιγιάλειος έφτασε κοντά στο γκολ ο Κάναλς όμως στο 57΄ από, πλεονεκτική θέση βρήκε αέρα.

Ότι δεν κατάφεραν οι Αχαιοί σε εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα, το πέτυχαν στο 65΄με τον Σταματή να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να κάνει το 1-0. Από το σημείο εκείνο και μετά η Δόξα πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε γίνει σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά στο 75΄ με την κεφαλιά του Καπνίδη να περνά ελάχιστα άουτ και εν συνεχεία στο 90΄ με το σουτ του Λίτσκα να αποκρούεται σε κόρνερ από τον Τσάπαλο, με το ήδη υπάρχον αποτέλεσμα να μένει ως έχει μέχρι το φινάλε του ματς.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Π. Δημητρίου): Τσάπαλος, Γραμματίκας, Μηλιώτης, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Ρέλλας, Γκούμας, Κόκκορης (73’ Τζανουλίνος), Σκαρτσίλας, Κάναλς (62’ Ζαφειράκης) , Σταματής (86’ Σμίλτος).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Ν. Κωστένογλου): Μένκα, Όστοϊτς, Γκότοβος (71’ Λίτσκας), Μαρκόπουλος, Νατσιόπουλος (46’ Μπαϊκαρά), Σιώπης, Ντιμιτρόφσκι, Βαλλιάνος, Καπνίδης, Γεωργιάδης (46’ Στεφάνοβιτς), Τζόκιτς.

 

Πηγή: proklitiko.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.