Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σε σωματικές μετρήσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας Νέων (Κ19) προέβη η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας.

Για τη διαδικασία κλήθηκε η κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος, Μαίρη Ναυρόζογλου (πτυχιούχος Χαροκοπείου Πανεπιστημίου) από τα Ιωάννινα, η οποία έχει στο δυναμικό της την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην ανάλυση σύστασης σώματος!
Με μόλις τέσσερις μήνες κυκλοφορίας, με εκατοντάδες έρευνες, 80 πατέντες και 98% συσχέτιση με Dexa, ο βραβευμένος με Red Dot Award, InBody 370s χρησιμοποιήθηκε για μια εκ βαθέων αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης των αθλητών της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, μετρώντας με επαναληψιμότητα που αγγίζει το 99%,τον μυϊκό και λιπώδη ιστό, την περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και ανόργανων στοιχείων, το βασικό μεταβολικό ρυθμό και άλλα πολλά, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η διατροφική και σωματική κατάσταση των αθλητών.
Από τις μετρήσεις δεν έλειψε η διεξαγωγή γραφημάτων ανάπτυξης βάρους και ύψους προς αξιολόγηση και εξασφάλιση της φυσιολογικής ανάπτυξης των μικρότερων αθλητών της ομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.