Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Α.Γ.Ο.Φ για τον αγώνα στο Μεσολόγγι

Ήττα για την ομάδα μας στο Μεσολόγγι, που κάνει πραγματικά δύσκολο το έργο της στη συνέχεια των πλέι οφ ανόδου. Το παιχνίδι δε χωράει κριτικής καθώς ο ανεκδιήγητος κ. Λεκατσάς ήταν ο πρωταγωνιστής και στα 40 λεπτά του αγώνα. Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ δυνατα προηγούμενη 20-26 στο πρώτο δεκάλεπτο μετά τα πρώτα λεπτά και έπειτα ανέλαβε δράση ο κ. Λεκατσάς. Με συνοπτικές διαδικασίες απέβαλε στο 17ο λεπτο τον, κατά τεκμήριο, καλύτερο παίκτη του πρωταθλήματος Γιάννη Ροντογιάννη (τεχνική ποινή για ανύπαρκτο flopping και αμφισβητούμενο αντιαθλητικό φαουλ), ο οποίος μέχρι το σημείο εκείνο ήταν ασταμάτητος με 20 πόντους. Μετά το σοκ της αποβολής η ομάδα πάλεψε για το καλύτερο και το σκορ δεν ξέφυγε σε κανένα σημείο του αγώνα παρόλες τις τεχνικές ποινές και τα αντιαθλητικά φάουλ που συνεχώς καταλογίζονταν εις βάρους μας. Στο 4ο δεκάλεπτο και με τη διαφορά στους 7 δε σφυρίζεται καταφανέστατη παράβαση βημάτων σε επιτυχημένο 3ποντο αντιπάλου παίκτη και στην επόμενη ακριβώς φάση καταλογίζεται αντιαθλητικό φάουλ και αποβολή του παίκτη μας Ζήκου.
Εξαιρετική, κατά τα άλλα, η φιλοξενία του γηπεδούχου Χαρ. Τρικούπη.

Υ.Γ.1 Ποιος ο λόγος που δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα για παρουσία Κομησάριου σε όλους τους αγώνες πλει οφ ανόδου;

Υ.Γ2 Με ποια λογική ορίστηκε διαιτητής Αιτωλοακαρνανίας σε ένα τόσο κρίσιμο ματς, ενώ ήταν γνωστή η δυσαρέσκεια και τα παράπονά μας για συγκεκριμένο ματς της κανονικής διαρκειας του πρωταθλήματος;

Υ.Γ.3 Τουλάχιστον στο ματς των Ιωαννίνων ο αθλητής Ροντογιάννης πρόλαβε να παίξει 25 λεπτά (αποβλήθηκε με ανύπαρκτα φάουλ). Στο ματς του Μεσολογγίου ο φόβος και η αγωνία ήταν προφανώς εντονότεροι, καθώς ακολουθεί και δεύτερο ματς στη Φιλιππιάδα και έπρεπε να παρθούν διαιτητικώς ”δραστικότερα” μέτρα (βλ. παραπάνω) και για την ήττα της ομάδας μας, αλλά και για την εξασφάλιση της διαφοράς πόντων.

Υ.Γ.4 Δεν υπάρχει κανονισμός που να αποτρέπει το μαρκάρισμα 17χρονων αθλητών σε απόσταση κάτω των 40cm. Αν κάποιος δεν επιθυμεί και δε δέχεται το δυνατό παιχνίδι από μεγαλύτερους ηλικιακά έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει στο Εφηβικό Πρωτάθλημα, όπου οι αθλητές αγωνίζονται με συνομήλικους. Επίσης δεν υπάρχει κανονισμός και τήρηση του fair play για ειδική μεταχείριση προς αντιπάλους παίκτες επιπέδου Β’ Εθνικής, οι οποίοι κακώς κατά τη γνώμη μας έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε ομάδες U20. Αν δεν κάνουμε λάθος οι ομαδες U20 δημιουργούνται στα πλαίσια της αναπτυξιακής λογικής.

Υ.Γ.5 Δυστυχώς…στο ίδιο έργο θεατές…

Υ.Γ.6 Ο Α.Γ.Ο.Φ. θα είναι και αύριο εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.