Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πέρασε και από Θεσπρωτικό το Καναλάκι και παραμένει στην κορυφή

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 στο γήπεδο Θεσπρωτικού ο αγώνας της 27ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον γηπεδούχο Κεραυνό Θεσπρωτικού και τον ΠΑΣ Αχέρων,με τους φιλοξενούμενους να κλέβουν τη νίκη με γκολ του Ζήση, που αποδείχθηκε η χρυσή αλλαγή του ματς.

Οι παίχτες του Χρήστου Τζίμα πήραν τη νίκη με γκολ του Ζήση στο 72’ μετά από ατομική προσπάθεια και πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή και σφράγισαν τη νίκη, με την οποία παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α ΕΠΣ Π-Λ, τρεις μόλις αγωνιστικές πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Καναλακίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα του Ερμή Καναλίου.

Διαιτητής: ΖΙΩΓΑΣ Α.

Βοηθοί: ΝΤΟΜΑΡΗΣ Α.- ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ Ε.

Κεραυνός Θεσπρωτικού (Κολιός): ΚΑΤΣΕΝΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ, ΛΑΙΝΑΣ, ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΟΥΣΗΣ(87′ ΚΑΤΣΕΝΟΣ), ΠΑΦΙΛΑΣ, ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ, ΣΙΟΥΜΑΛΑΣ(46΄ ΦΕΚΚΑΣ), ΚΟΥΣΗΣ, ΣΤΟΥΠΑΣ(75′ ΠΑΠΑΡΟΥΝΗΣ).

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου(Τζίμας): ΛΙΑΣΚΟΣ, ΜΥΖΕΚΙΑΡΙ, ΜΠΟΥΡΝΑΣ, ΞΕΝΟΣ, HOXHA, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΝΤΟΥΤΖΙΑΡΗΣ, ΕΛΕΖΙ(76′ ΠΑΠΠΑΣ), ΝΙΚΟΛΑΟΥ(89′ ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ), ΖΑΚΚΑΣ(46′ ΖΗΣΗΣ), ΤΣΟΜΠΑΙ(72′ ΤΖΙΜΑΣ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.