Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Νίκη του ΠΑΣ Πρέβεζα απέναντι στον Ερμή Καναλίου και το μυαλό στο ματς με την Πάργα (φώτο)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας « Αθανασία Τσουμελέκα» ο αγώνας της 27ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον γηπεδούχο ΠΑΣ Πρέβεζα και τον Ερμή Καναλίου, με τους γηπεδούχους να επιστρέφουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.


Οι παίχτες του Άγγελου Μπέκα βρήκαν πέντε φορές τα δίχτυα του Μπαλάφα στο σημερινό ματς και σε συνδυασμό με την ήττα της Καρυάς σκαρφάλωσαν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 61 βαθμούς, τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Αχέρων Καναλακίου, μόλις 3 αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ενώ την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύoουν στην Πάργα όπου θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλων Πάργας σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά.

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα με καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας από τα πρώτα λεπτά άνοιξε το σκορ μόλις στο 4’ όταν μετά από πάσα του Σκαμνέλου ο Ζέρης σκόραρε για το 1-0. Στο 33’ σουτ του Τσάλα πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 43’ ο Ζέρης βρήκε πάλι δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 44’ μετά από σέντρα σουτ του Ζέρη ο Μπόμπορης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 του ημιχρόνου.


Στο 68’ ο Τσάλας σούταρε με τον Μπαλάφα να αποκρούει νευρικά, ενώ στο 70’ ο πανταχού παρόν στο σημερινό αγώνα Ζέρης ανατράπηκε στη μικρή περιοχή με τον Μπαίλη να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Ρούγκι ανέλαβε την εκτέλεση και σκόραρε για το 3-0. Στο 85’ ο Τριάντος με αριστουργηματική απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο γάμα για το 4-0. Ενώ το τελικό 5-0 ήρθε στο 89’ με πλασέ του Καζούκα.

Διαιτητής: ΜΠΑΙΛΗΣ Ν.
Βοηθοί: ΣΦΟΝΔΥΛΗ Θ.-ΓΑΤΣΙΟΣ Δ.

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ(Μπέκας):ΜΗΤΣΙΟΣ, ΝΙΚΟΥ, ΤΟΥΡΓΕΛΗΣ(77’ ΚΑΡΑΜΟΥΤΣΙΟΣ), ΝΤΕΤΣΙΚΑΣ(65’ ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ), ΤΡΙΑΝΤΟΣ, ΓΚΙΝΙ, ΤΣΑΛΑ, ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ, RUGJI(80’ ΤΑΣΣΗΣ), ΜΠΟΜΠΟΡΗΣ(69’ ΚΑΖΟΥΚΑΣ), ΖΕΡΗΣ.
ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ(Πεπόνης): ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΠΑΣ, ΜΑΝΕ, ΔΑΡΔΑΣ, ΤΣΟΚΑΣ, ΓΚΙΟΚΑ, ΡΙΣΤΑΝΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ(77’ ΚΡΙΤΣΙΜΑΣ), ΘΕΜΕΛΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ(46’ ΚΑΡΑΚΗΣ).

 

Δεν έχει επιλεχθεί συλλογή ή η συλλογή έχει διαγραφεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.