Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με Σταματέλο και Καββαδά πέρασε από την Πρέβεζα ο Α.Ο Καρυάς

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα» το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στην γηπεδούχο Α.Ε Πρέβεζας και τον Α.Ο Καρυάς, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με σκορ 0-2.

Μόλις στο 3’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Βαρδή να πραγματοποιεί διπλή απόκρουση. Στο 4’ ο Παπαδόπουλος βρήκε το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων με τον Σταματέλο στην επαναφορά να σκοράρει για το 0-1. Στο 16’ ο Gjolena ανατράπηκε μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή του αγώνα κ. Καλογέρη να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Σταματέλος ανέλαβε την εκτέλεση αλλά δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, με τον Βαρδή να λέει ΟΧΙ. Στο 31’ ο Σταματέλος με σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, με το ημίχρονο να τελειώνει 0-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Στο 58’ σουτ του Χαλκιόπουλου απέκρουσε για ακόμη μια φορά ο πολύ καλός Βαρδής, ενώ στο 72’ ο Μονόλιθος απείλησε για ακόμη μια φορά με τον Βαρδή να είναι παντού. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση αλλά δε μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Στο 90’ ο Καββαδάς μέσα σε μια αναμπουμπούλα στη μικρή περιοχή βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα για το τελικό 0-2.

Διαιτητής: ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Θ.

Βοηθοί: ΡΑΠΤΗΣ Χ.- ΠΑΠΠΑΣ Δ.

Α.Ε Πρέβεζας(Τάγγας):ΒΑΡΔΗΣ, ΚΥΡΓΙΟ(68’ ΝΤΕΝΤΕΣ), ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΑΣ, ΣΠΑΝΟΣ, ΤΑΣΣΗΣ, ΓΚΟΥΝΕΛΑΣ(78’ ΤΖΟΚΑ), ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ(63’ ΔΡΑΓΟΥΤΑΣ), ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΒΑΝΙΩΤΗΣ, ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ(73’ ΒΑΛΑΡΗΣ)

Α.Ο Καρυάς(Βλασσόπουλος): ΠΑΠΑ, ΒΛΑΧΟΣ Σ.(55’ ΝΑΖΕΡΑΙ), ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ(85’ ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΗΣ), ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΛΑΧΟΣ Α., ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ, ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΚΑΒΒΑΔΑΣ, GJOLENA(73’ ΓΙΑΠΛΕΣ).

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από το παιχνίδι

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.