Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Νίκη του Αχέροντα Καναλακίου απέναντι στην Αναγέννηση Αχερουσίας

Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 και ώρα 15:00 μ.μ στο γήπεδο Ωρωπού ο αγώνας της 24ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον Αχέρων Καναλακίου και την Αναγέννηση Αχερουσίας, με την ομάδα του Χρήστου Τζίμα να παίρνει τη νίκη με σκορ 2-0.

Η ομάδα του Αχέροντα Καναλακίου προηγήθηκε 1-0 με τον Τσομπάι στο 30’, ενώ το 2-0 διαμορφώθηκε με αυτογκόλ από τον Γεωργίου στο 80′. Στο 85’  ο Λιάσκος εκτέλεσε πέναλτι, που κέρδισε ο Ντουτζιάρης, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Αχερουσίας, για το τελικό 2-0.

Διαιτητής: ΣΟΛΔΑΤΟΣ Σ.

Βοηθοί: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Π.- ΚΟΛΙΤΣΗΣ Ι.

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Τζίμας): ΛΙΑΣΚΟΣ, ΚΟΛΙΟΣ, ΜΠΑΚΑΣ, ΞΕΝΟΣ, ΜΟXHA, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΝΤΟΥΤΖΙΑΡΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ(78’ ΓΕΩΡΓΙΟΥ), ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ(54’ ΤΖΙΜΑΣ), ΚΟΚΚΑΛΗΣ(18’ ΖΗΣΗΣ), ΤΣΟΜΠΑΙ(70’ ΠΑΠΠΑΣ).

Αναγέννηση Αχερουσίας(Βασιλάκης): ΤΣΑΒΕΛΗΣ Δ., ΤΑΣΣΗΣ, ΛΕΝΑΣ, ΜΠΑΡΚΑΜΠΑΣ(54’ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ), ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΣΑΒΕΛΗΣ Σ.(51’ ΛΟΥΚΟΥΜΗΣ), ΦΑΡΜΑΚΗΣ, ΝΑΚΟΣ, ΤΖΙΜΑΣ(67’ ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ), ΤΣΑΒΟΣ, ΜΠΡΑΓΚΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.